lefogy, és csökkentheti a vérnyomást

Nem kell, hogy jelentkezik, hogy egy fárasztó diéta, vagy dobja a nagy mennyiségű súlyt láthatóak a vérnyomás és az általános egészségi állapot. Elkezd szerzés egészségügyi kifizetéseket utat, mielőtt ez megtörténik.

Három legnagyobb hegyezi nem is vonják be a skála.

Vesztes akár 10 fontot is csökkentheti a vérnyomást.

“A legnagyobb nyereség több köze alacsonyabb a szívroham kockázata és a stroke,” mondja James Beckermant, MD kardiológus a Providence St. Vincent Szív Klinika Portland, OR.

Az előnyök túlmutatnak a szívet. Még egy kis fogyás jelent több energiát és a képesség, hogy több tevékenységet. Ezen felül, ha többre is képes, akkor növelheti a bizalmat és az általános életminőség.

A túlsúly törzsek szíved, ami oda vezethet, hogy számos egészségügyi problémák, mint például szívbetegségek. Nem kell, hogy vegye le 50 kilót, hogy javulást. Vesztes akár 10 fontot is csökkentheti a vérnyomást, és kezdjük, hogy megkönnyítse a törzs.

Figyeli, mit eszel lesz a legnagyobb hatással a vérnyomást, de a testmozgás is nélkülözhetetlen eleme a siker. Kidolgozása csökkentheti a vérnyomást, mint 5-7 pont. És láthatjuk ezeket az eredményeket csak egy hónap után fellendítése az aktivitás.

Cél az 30 perc tevékenység egy nap, Beckermant mondja. Az alacsony intenzitású gyakorlatok, mint a séta és az úszás egyszerű módja, hogy megkezdi a rutin, és elkezd látni ígéretes változások következménye, orvosi látogatások.

Maradjunk a pályán tart a munka, és megéri az erőfeszítést. Ez a legjobb módja annak, hogy tartsa be az egészségügyi ellátások nyerhetnek csepegtető néhány kilót.

Használd az öt tipp, ami segít betartani a fogyás terv

1. Adja meg a DASH diéta egy próbát. A terv az volt célja, hogy segítse az alacsonyabb vérnyomás gyógyszeres kezelés nélkül, de most a kedvenc, aki azt akarja, hogy lefogy. “[Gondolj] kevésbé feldolgozott élelmiszerek, kevesebb nátriumot és több gyümölcsöt és zöldséget,” Beckermant mondja. Van még egy nagy hangsúlyt fektet a rost és kevesebb zsírt és nátriumot.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …