könnyű és zamatos fagylaltot

Fagylalt kedvelt csemege. Szeretjük mindenféle ízek, mindenféle módon – a kúpok, fagyit, és megrázza, és tetején pite, suszter, és sütemény.

Egy dolog, amit nem szeretek a fagylalt hogyan hizlaló lehet. De hála az új kavargó technológiákat használnak a gyártók, mint Dreyer a / Edy által, Breyers és Häagen-Dazs, most már élvezik az ízét szuper krémes fagylalt egy töredéke a zsír és kalória. (Természetesen, akkor is szükség van, hogy tartsa részeket ésszerű, ha meg akarja tartani kalóriát ellenőrzés alatt.)

Fagylalt gyártó már régóta keres egy egészségesebb, fagyasztott desszert minden íze és állaga a teljes zsírtartalmú termék. Évek óta, akkor már sikerült megtalálni termékek alacsonyabb zsírtartalmú, cukor, kalória, szénhidrát, készült szója, vagy tejmentes, a fűszeres fagyasztó esetében. És ne feledd, jeges tejet?

Mégis sok fogyasztó érezte az ízét a legtöbb ilyen könnyebb termékeket csak nem méri fel. A múltban a legtöbb alacsonyabb zsírtartalmú fagylaltok használt alacsonyabb kalóriatartalmú összetevők, mint például a tej helyett tejszín együtt hozzáadott íny, a levegő, gélek és más összetevőket, hogy javítsa és stabilizálja a textúra.

Írja be az új technológiák kavargó, ami lehetővé tette a gyártók, hogy ugyanazt a hozzávalókat, mint a teljes zsírtartalmú fagylaltok, miközben csökkenti a zsír és kalória.

2004-ben a legnagyobb jégkrém gyártója az Egyesült Államokban, Dreyer a (Edy által a keleti parton), bevezette a titkos módszer keverést. A védjeggyel Lassú churned eljárás lehetővé teszi a cég, hogy készítsen egy prémium ízű jégkrém fele zsír, egyharmada kevesebb kalóriát.

A Slow kavargott keverési folyamat kitolja zsírmolekulák egy nagyon kis helyen, stretching őket, így a fagylalt íze, mint a benne található több zsír “, mondja Dreyers ‘Kim Goeller-Johnson.” Lényegében egy kis zsír hosszan lehetne, lehetővé téve az íze és állaga teljes zsírtartalmú fagylalt egy alacsonyabb zsírtartalmú termék.

A folyamat akkor nagyon alacsony hőmérsékleten, ami segít csökkenteni a méretét a zsír és a jégkristályok. Így Dreyer a / Edy által most, hogy a jégkrémek körülbelül 5 gramm zsírt íze olyan gazdag, mint azok, 15 gramm zsírt tartalmaz. Ma a cég kínál több mint 30 ízek lassú churned sor.

Más cégek azóta kialakította saját keverési technológiák. Häagen-Dazs használ “egy saját európai folyamat alacsony hőmérsékletű blending” annak könnyű jégkrémek, míg Breyers “folyamat kannákban a fagylalt kétszer krémesebb textúrát. Breyers “Double churned Extra krémes termékek közé tartozik a rendszeres, valamint a könnyű ízeket.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …