hogyan tudom garantálni én kezet mosni, és tiszta?

Válasz b; Michael W. Smith, MD

Belgyógyász, Orvosi Exper; Tisztifőorvosi szerkesztő,

Úgy indult, néhány évvel ezelőtt, amikor volt egy influenza elleni védőoltást hiány. Nincs influenza elleni védőoltást az azt az évet. Azt gondoltam magamban: “Nem akarom, hogy a szerencsétlen influenza! Mit tehetek? “Ekkor lettem fürdőszoba kígyóember.

Tudtam, hogy ha megvan az influenza, én valószínűleg adni magamnak.

Általában nem kap az influenza mástól. Míg valaki köhög vagy tüsszent arcodba bizonnyal csinálni, szerencsére ez nem történik meg túl gyakran.

Te nagyobb valószínűséggel alakul ki az influenzát magad. Megérinti valamit, hogy valaki az influenzát is megérintette. Ezután érintse meg az orrát vagy száját, és te fertőzött! Influenza vírus tud élni a felületen több órán át – akár 24 órán keresztül a kemény, nem porózus felületre!

Be kell, hogy tegyen lépéseket, hogy ne megfertőzni magad.

Mivel nem érnek az orrát és száját nagyon nehéz, a legjobb megoldás az, hogy azok a kezek tiszták. Itt a fürdőszoba kígyóember rutin.

Először is, mosom kezeimet. És nem, csak arra, hogy vizes kézzel nem számít. Annak érdekében, hogy ezek a tapadós influenza vírusok le a kezét, meg kell mosni szappannal és vízzel, dörzsöli a kezét hevesen, ideális esetben legalább 20 másodpercig. De ha akarsz fukarkodik az idő, nem fukarkodik a súrolás.

Itt, ahol olyan sok ember baj. Még ha a kezed jó és tiszta, a legfontosabb az, hogy nem piszkos a keze újra még mielőtt az utat ki a fürdőszobából.

Meg kell kitalálni, hogyan lehet egy törülközőt, hogy szárítsa meg a kezét, hogy ne érjen semmit, de a törölközőt. Ez eltarthat néhány készítmény. Ellenőrizze, hogy a törülközőt már elérhető előtt kézmosás. Vagy, kitör a gumiember benned. Használd a könyök, hogy a papírtörlővel ki az adagolóból. Mivel ez nehéz, hogy a könyök az orrát, hogy megfertőzi magát, hogy így, ez egy elég biztonságos megközelítést.

Most, hogy a csapot. Remélhetőleg a csapot fordult ki magát. Ha nem, akkor remélhetőleg nem kapcsolja le a kezét! Ha igen, kezdődik az egész, mert egy csapat baktériumok ugrott vissza a fedélzetre. Kapcsolja ki a csapot ki a papírtörlővel.

Ettől a ponttól, a törölköző a kezét.

Az utat az ajtón, nyomja az ajtót valami más, mint a kezed (a segged, könyök, láb – válassza ki a testrész, de én nem ajánlom a fejét). Vagy, ha meg kell húzni a kart, hogy nyissa ki az ajtót, csak arról csak a törülközőt érinti az ajtót.

Aztán kinyitom más ajtókat a törülközőt, majd dobd a szemétbe, amikor kapom vissza az irodámba.

Itt vagyok az irodámban nyikorgó tiszta, csíramentes kezét.

Végül, ez egy jó ötlet, hogy törölje le a telefont, a billentyűzet, és bármi mást, hogy mások is érjen. Alkohol alapú törölje kell erre a célra.

sourc; Válaszok, Michael W. Smith MD.