hogyan kezdődik

Akár fut először, vagy először egy hosszú idő, azt szeretnénk, hogy induláshoz lassan. Mielőtt csipke fel a cipődet, és nyomja meg a járdán, próbálja ki ezt az intelligens tanácsot, hogy bekerüljön a verseny biztonságos.

“Ha dúlt-fúlt a végén futni, akkor már túlzásba.” – Futás szakértő Jeff Galloway

Kezdje a diéta. Az üzemanyag futni, tartsa jól hidratált iszik legalább 8 dl alkoholos folyadék nyolcszor egy nap, és eszik egy kis cukor-növelő táplálékot 30 perc, mielőtt fejét, azt mondja, a korábbi olimpiai futó Jeff Galloway, rovatvezetője Runner World és a szerző a női Complete Guide to futás, amit együtt írta a feleségével, Barbara. Azt javasolja a fele az energia bárban, vagy egy sportital.

Keressen egy haver. Futás lehet egy nagyszerű módja annak, hogy felfüggeszti az alakja, és folyamatosan kapcsolatban barátaival. “A nők általában jobban reagálnak a futó csoportok” Galloway mondja. “Segít motivációjukat.

Pace magad. Galloway figyelmeztet kezdőknek, hogy ne kerüljön túlságosan lelkes korán. “A férfiak hajlamosak arra, hogy a sérülések túlzásba,” mondja. “A férfiak, akik eddig még nem történt semmilyen valós gyakorlat 20 év, és hirtelen úgy dönt, hogy futni, mint ők a középiskolában -, hogy egy képlet a katasztrófa.

Galloway, aki dolgozik futók minden életkorú és tanít, a technika, amely lehetővé teszi a szervezet könnyedén be az új típusú mozgás. Kezdve futók, azt mondja, meg kell futni 5-10 másodpercet percenként, séta a többi minden perc. Fokozatosan, a séta / futás arány eltolódik, mint az izmok erősítése és az ízületek beállítani.

Még az elején, amikor a nagy részét a mért időt töltött séta, még mindig kapok egy jó edzés. “A gyaloglás a legjobb cross-képzés,” Galloway mondja. “És egy csomó ember fejlődhet maratoni csak 6 hónap.

Íme néhány tipp, Galloway, hogy tartsa meg a távon, és ki a sérült listán.

Menj az erősítés, nem a fájdalom. “Kövesd a Huff-and-puff szabály: Ha dúlt-fúlt a végén futni, akkor már túlzásba”, mondja Galloway, aki azt tanácsolja, lassú és könnyű megközelítést fut. “A lényeg: Oda kell figyelnie a fájdalmak.

Kerüljük futó mélypontra került. Helytelenül végzett, futás okozhat sok kellemetlenséget, sőt kár, Galloway mondja. “Az emberek kedvét, és úgy érzik, hogy nem tervezett aktív. Valóban, csak ki kell javítani a séta / futás aránya [amíg úgy érzi, jobb].”

Fuss át rajta. Galloway és felesége írt két könyvet futás a nők számára. “Elmentünk egy listát aggály orvosok és ob-gyns, mint a menopauza, PMS, és a terhesség” Galloway mondja. “A nők is fut végig ezeket a dolgokat, de akkor valószínűleg kell, hogy az egyes változtatásokat végrehajtani a rutin.

FORRÁS

Anna Brickhouse, amatőr futó, Charlottesville, VA.

Jeff Galloway, futó, futás oktató, szerző, Atlanta.

Futó USA: “2010 Marathon, Félmaraton és az állam, a Sport jelentések.”

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …