hogyan kell kezdeni (vagy indítsa újra) edzésprogram

Csak azért, mert a testmozgás kulcsfontosságú módon kezelni a 2. típusú cukorbetegség, nem jelenti azt, hogy felkelni 5:00 és jog körül a környéken.

Sok ember számára úgy érzi, olyan jó után gyakorolják “, mondja gyógytornász Karen Kemmis hitelesített cukorbetegség oktató SUNY Upstate Medical University.” Az emberek csak gondolom, hogy ez a nyomasztó dolog, és nem tudnak elindulni, de ha egyszer csinálni, és ők sikeresek, ez része lesz az életük.

Gyakorlat nem több, mint hogy úgy érzi, erősebb, és kapsz energiát. Ez is segít az inzulin jobban működnek a szervezetben.

A munka megkezdése előtt ki, beszéljen orvosával, különösen akkor, ha a diabéteszes szövődmények.

Íme néhány tipp a sikerhez

A meghatározott célok. Gondolni, hogy mit szeretne elérni a szerzés aktív. Szeretné játszani a gyerekek vagy unokák nélkül dúlt-fúlt? Az Ön összpontosítani fogyás és egyre illik? Szeretné, hogy kevesebb fájdalmat vagy javítja a vércukorszintet?

Írja le a céljait, így nézd meg őket, ha már a kísértés, hogy maradjon az ágyban, vagy TV-t nézni.

Lassan indul. Kezdje 5-10 perc lehet. Ahogy erősödik, növeli a percek számát, vagy csináld többször egy nap. Munka felé 150 perc egy héten. Próbáld meg nem megy több mint 2 nap egymás után edzés nélkül.

Van egy kombó a tevékenység, amely megkapja a szív pumpáló, mint például úszás és futás. Is megpróbál erősítő edzés, mint a súlyemelés, vagy ha ellenállás sávok.

Hallgassa meg a szervezetben. Ha a fájdalom alatt egy fajta gyakorlat, váltani valami másra. Ha gyalogos fáj a hátad, térd, vagy a lábak, próbáljon ki egy szobabicikli vagy vízi aerobic.

Kérdezze meg a cukorbetegség pedagógus, gyógytornász, vagy az orvosa segítségét, ha küzd, hogy talál valamit, ami működik az Ön számára.

Mindennapi módon tartani az Ön állapotát ellenőrizni.