beltéri levegő minősége: hogyan tisztítsa meg,

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

Lehet, hogy rossz levegő nap minden nap – és mi nem beszélünk a kültéri. A beltéri levegő minőségét otthon befolyásolhatja az egészség és az egészségre a család tagjai.

A beltéri levegő minősége rosszabb lehet, mint a kültéri levegő minőségének szinte minden esetben “, mondja William J. Calhoun, MD, orvosprofesszor és fordítva tanszékvezetője az orvostudomány, a University of Texas Medical Branch Galveston.

Minden rendben ott lent? Lehet, hogy mi történt Heath Ledger történni velem? Mik a jelei a száraz fulladás? Szakértője bloggerek vett néhány év legkeményebb kérdéseket, és mi olvasók válaszoltak; Azok a témák között a legnézettebb blogbejegyzések az 2008 Mik azok a kis fehér daganatot; Saját Ultrahang talált Petefészek Cys; A statinok és Muscle Pai; 6 Perc élesebb Memor; Hüvelyi folyás: Normál o …

Vannak potenciális légszennyező források csak a minden szobában a ház, de ne essen kétségbe. A jó hír az, hogy vannak olyan egyszerű és megfizethető, megoldások a legtöbb.

Mi lehet szennyezik a levegőt az otthonában? A szennyező anyagok leselkednek szabadban megtalálható bent is, ahol csak lehet, és ne fogjanak össze más irritáló. Azok lehetnek származó füst égés eszközök és gáztüzelésű készülékek, nem beszélve allergének, mint a kedvtelésből tartott szőr, poratka, és a penész, Calhoun mondja.

Fűtőberendezések, kályhák, kemencék, kályhák, kemencék, kandallók, és vízmelegítők “gázokat és részecskéket a levegőbe,” Calhoun hozzá. “Ott van még a meglehetősen intenzív terhet allergének a beltéri levegő minőségét, mint például háziállatok, poratka . és évelő (egyéves) allergének 10- 100-szor nagyobb, mint a zárt ki. ”

Rossz levegő kiváltó köhögés, mellkasi szorító érzés, torokfájás, könnyező szem, szemviszketés, légszomj, és még egy teljes értékű asztmás roham. “Ha él a haza krónikusan rossz levegőminőség, megtapasztalhatja a gyakori fejfájás, tartós megfázás és hörghurut, valamint krónikus asztma”, mondja E. Neil Schachter, MD, az orvosi igazgatója légúti ellátás a Mount Sinai Medical Center New Yorkban.

1. lépés: Növelje szellőzés a házban. “Hajlamosak vagyunk, hogy megtartsuk a windows szorosan zárva a tél, de ledobta nyitott ablakon nem a válasz,” mondja Schachter. “Külső levegő tartalmaz melléktermékeket gázkibocsátás a személygépkocsik és teherautók, ipari szennyezés, valamint szennyeződés és a penész.”

A legjobb megoldás? “Használd csepegtető szellőztetés, amely a 10-es nagy kijelző extra szűrők,” mondja. “Ez beállítja a legtöbb ablak, és lehetővé teszi a friss levegő segít escort beltéri szennyező ki.”