ugrókötél edzés: intenzív, megfizethető és könnyen

Ha még nem vette fel a ugrókötél, mivel az iskolai nap, akkor az a meglepetés. Ugráló kötél csomag ugyanolyan intenzitással, mint egy 8 perces mérföldes távon, vagy egy 20 mérföld per órás biciklizés.

Van egy ok, amiért Rihanna esküszik rá ugrókötél – 10 perc lengő hogy kötél éget körülbelül 140 kalóriát!

A legtöbb “ugrókötél edzés, a” körülbelül 10-20 perc hosszú, és lehet, hogy nem is tudja, hogy olyan sokáig az első. Ez talán nem hangzik soknak, de mire elkészült, akkor lesz egy hívő.

Mivel ugráló kötél ad egy ilyen intenzív edzést ilyen rövid idő alatt, és szüksége van olyan kevés eszközök, így könnyű dolgozni egy elfoglaltsága, és vegye fel az útra, amikor utazik.

Úgy tűnhet, mintha egy játszótér játék, de ugráló kötél gyorsan nyomja a pulzusszám magas szinten.

Core: Igen. Tartása jó testtartás ugrás közben a kihívások a mag.

Arms: Igen. Te nem súlyemelés, de az állandó kötél lengő kihívások a karját. Ez különösen működik izmok a kéz, csukló, könyök és.

Lábak: Igen. Ugráló kötél egy kiváló módja annak, hogy a láb erejét és hatalmát.

Fenék: Igen. Bármikor Ön ugrás, akkor használja a fenék!

Vissza: Igen. Használja a hátizmok tartani a stabil testtartást ugró.

Rugalmasság: Igen. Kombinálásával alsó és felső test mozgását, ugráló kötél javítja a rugalmasságot.

Aerobic: Határozottan! A pulzusszám szárnyalása ezzel.

Erő: Igen. Ugráló kötél különösen jó az alacsonyabb testi erő, de ez is vitatja a fegyvert.

Sport: Nem

Alacsony Hatás: Nem Jumping kötél megterheli az ízületeket a lábában.

Költség: Ugrálókötelezés szól legolcsóbb edzés körül. Akkor vegyél egy jó ugrókötél $ 15 vagy annál kevesebb.

Jó a kezdőknek? Teljesen tökéletes! Akkor is “árnyék ugrik” – teszi a mozgások ugráló kötél nélkül a tényleges kötelet. Ahogy javul, akkor vegye fel a tempót, hogy kreatív, és próbálja az új ugrás mozog, mint a síelő ugrik, és az első crossover folytatásban.

Szabadban: Igen. Próbálja meg elkerülni ugráló kötél egy kemény felületre, mint a beton. Ehelyett, válasszon egy füves terület, vagy tegye le egy gyakorlat mat.

Otthon: Abszolút! Csak azt kell néhány méternyi távolság körül, és a feje fölé.

Szükséges felszerelés? Minden, amire szüksége van a kötelet, és egy pár kényelmes cipőt! A Tanács gyakorlat javasolja egy könnyű kötelet hab markolat, így nem csúszik, amikor a verejték kezd folyik.

Ugráló kötél egy nagyszerű módja annak, hogy vegye fel a kapcsolatot a belső gyermek, miközben erősíti a szívet és az izmokat. Ez könnyen megoldható, lehet tenni bárhol, és akkor nem kell drága felszerelés vagy edzőteremben díjakat. Nagyon jó a szív, és működik az összes nagy izomcsoportok. Még a mag érzi a kihívást. A legjobb az egészben, akkor személyre szabott intenzitása az edzést, hogy a saját igényeinek.

Használd, mint egy kiegészítő a többi fitness terveket annak érdekében, hogy ne váljanak unalmassá. Ez is egy nagy add-on az utazás vagy esős napon.

Ha valaki, aki élvezi dolgoznak ki másokkal, akkor ne nézd, hogy ugráló kötél, mint a fő edzés, ha nem akar játszani néhány “kettős holland” barátaival.

Beszélje meg orvosával, mielőtt ezt, vagy bármely más fitness rutin, ha nem aktív most, vagy bármilyen egészségügyi probléma. Ha hajlamos a ragadós vagy boka problémák, legyen óvatos.

Ez jó nekem, ha egy egészségügyi állapota?

Ugráló kötél egy nagyszerű módja annak, hogy kalóriát éget, és az izom. Ha Ön cukorbeteg, ez is segít szabályozni a vércukorszintet, mint istállót e felesleg. Ha a koleszterin vagy a vérnyomás egy kicsit túl magas, akkor ugorj az utat a jobb számokat.

Akkor is, ha már van szívbetegsége, akkor előfordulhat, hogy képes legyen használni ugráló kötél részeként a fitness terv. De kérdezze meg kezelőorvosát első, hogy mennyire intenzív az edzés legyen.

Ugráló kötél egy nagy hatású edzést, hogy valóban kiemeli a hát, csípő, térd, boka és láb. Így elkerülhető ugráló kötél, ha ízületi gyulladás vagy fájdalom ezeken a területeken.

Ugyancsak nem jó neked, ha cukorbeteg val kapcsolatos idegkárosodás, mivel ez teszi nagyobb valószínűséggel sérül.

Ha terhes, és már ugráló kötél, akkor valószínűleg tovább egy ideig, amíg nincs probléma a terhesség. De ahogy a hasad növekszik, akkor meg kell találni olyan tevékenység, amely kevesebb stressz éri a csípő, térd, boka és láb.

FORRÁS

Tanács gyakorlat: “ugráló kötél: Nem csak már gyerekek”, “Work Out Like Rihanna and Learn to Fit testmozgás a forgalmas napokon.

Stewart, B. és a Warner, J. Végső ugrókötél edzések, Ulysses Press, július 2012.

Lee, B. ugrókötél edzés, 2. kiadás, Human Kinetics 2010. június.

Cook, G. Athletic Body Balance, Human Kinetics 2003. május.

Az US Tenisz Szövetség: “ugráló kötél.”

University of Rochester Medical Center: “ugráló kötél: Egy kölyök kedvenc felnőtt előnyei.”

Futó Egyesület: “ugráló kötél: Family Fitness Made Easy”.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …