alkohol igazság szérum?

Részegek szavak józan gondolatok? Vagy inkább, amit mondunk, vagy nem, részegen venni egy shaker só?

Színész Mel Gibson valószínűleg abban a reményben, hogy az utóbbi után egy újabb részeg, antiszemita beszéd kirakodó Lethal Weapon csillag az egész hír. A kitörés – amelyben Gibson állítólag azt mondta zsidók felelősek az összes háború a világban – akkor történt, amikor húzta át az ittas vezetés. Azóta nyilvánosan bocsánatot kért, és ellenőrizte magát egy meg nem nevezett rehabilitációs program.

Szeretnék bocsánatot kifejezetten mindenki a zsidó közösség a vitriolos és káros szó, hogy azt mondtam, hogy a bűnüldözési tisztviselőnek az este letartóztatták, “Gibson mondta egy nyilvános nyilatkozatot.” De kérem, tudja, a szívemből, hogy én vagyok nem antiszemita. Nem vagyok bigott. Gyűlölet bármilyen ellenkezik a hitemet.

De ami a pszichológusok és a függőség szakemberek – nem is beszélve a tudósok és a talk show hosts – inkább nem ért egyet az értékelést.

Szorongás és stressz Blog: Alkoholizmus és Mel Gibson

“Nem lehet önteni a vodkát egy fehérrépa, és azt mondják, antiszemita megjegyzéseket”, mondja Gary L. Malone, MD, az addikció pszichiáter és az orvosi igazgatója és a pszichiátria a Baylor All Saints Medical Center: Fort Worth, Texas .

Ha valaki iszik van egy neurológiai és pszichológiai regresszió, és minél magasabb a véralkohol szintje, annál több primitív és ellenséges a válasz, hogy jön ki, “mondja. Sajnos Mel” Az alkohol nem tud úgy gondolja, vagy úgy érzi, a dolgokat ” szerint Malone.

A vigasz ez az eset is, hogy “talán ez zavarba hozni ahhoz, hogy ő lesz segítségre,” mondta Malone. Gyakran egy kínos epizód, például ez lehet a lendület kezelést kereső.

Emberek kell felelősségre azért, amit mondanak részeg valamint józan, és a megbocsátás nem kell alapulnia “az alkohol velem csinálni”, mint Gibson azt állítja, “tette hozzá Carleton Kendrick EDM LCSW, családi terapeuta Bostonban.” nem fogadom el, hogy azért, mert az ember nem robbant a szóáradat, hogy kijött provokált nélkül hisz a gondolat, hogy ő fejezte, “mondja.

“Az alkoholisták fogja mondani, hogy próbálja nézni, mit mondanak, amikor részegen, de ez egy találós kérdés, mert az alkohol felszabadítja a nyelv megmondani, hogy mi van a szívében,” tette hozzá.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves