További információ az általános szorongásos zavar

Generalizált szorongásos zavar (GAD vagy) jellemzi a túlzott, túlzott szorongás és aggodalom a mindennapi élet eseményeit nem nyilvánvaló oka aggódni. Emberek tünetek generalizált szorongásos zavar általában mindig számíthat a katasztrófa, és nem kell többé aggódnia az egészség, a pénz, a család, a munka, vagy az iskolában. Az emberek a GAD, az aggodalom gyakran irreális vagy arányban a helyzet. A mindennapi élet válik egy állandó aggodalom, félelem és rettegés. Végül, a szorongás úgy uralja a személy gondolkodás, hogy az akadályozza a napi működését, beleértve a munka, az iskola, a szociális tevékenység, és a kapcsolatok.

Megértése fóbiák, típusoktól kezdve a kezelés

GAD befolyásolja az egy személy úgy gondolja, de a szorongás vezethet fizikai tüneteket is. GAD tünetei lehetnek

Ezen kívül, az emberek GAD gyakran más szorongásos rendellenességek (például a pánikbetegség vagy fóbiák), rögeszmés-kényszeres betegség, klinikai depresszió, vagy a további problémákat a kábítószer vagy a túlzott alkoholfogyasztás.

A pontos okát GAD nem teljesen ismert, de számos tényező – beleértve a genetikát, az agyi kémia, környezeti stressz – Úgy tűnik, hogy hozzájárulnak kialakulásához.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar