mennyi vizet kell inni, ha gyakorolni?

Amikor edző Amanda Carlson tett egy tanulmányt egyetemi futball játékos készül a nagy NFL felderítő esemény, azt találta, hogy 98% -uk dehidratált elején a reggeli értékelést.

“A képesség, hogy végre athletically elutasíthatja egy nagyon kis mennyiségű kiszáradás”, mondja Carlson igazgatója, teljesítmény táplálkozás sportolók teljesítménye, amelyeken a vonatok sok a világ legjobb sportolók. “Csak vesztes 2% -a testsúly folyadék csökkenti a teljesítményt akár 25%.”

Akár egy sportoló vagy egy hétvégi harcos, ivóvíz edzés közben elengedhetetlen, ha azt akarjuk, hogy a legtöbbet hozza ki az edzés és jól érzi magát, miközben csinálod.

“Amikor edzel, akkor nagyobb valószínűséggel elveszíti a víz, mind a a levegőt, és a verejték,” mondta Renee Melton, MS, RD, LD, rendező táplálkozás Sensei, a fejlesztő az online és mobil súly veszteség és táplálkozási programok. “Ha elindul dehidratált, akkor nem kap egy jó edzés. Majd szédül, fásult, az izmok nem működnek rendesen, akkor nem érzem olyan éles szellemileg, és kapsz görcsök hamarabb. ”

Ennek oka, hogy a víz segít a szervezet gyakorolja hatékonyan. Keni az egész testet – nélküle, te, mint a Tin Man anélkül, hogy az olaj. Ez egy fontos része a sok kémiai reakciókat a szervezetben. “Ha ezek a reakciók lassítják majd a szövetek gyógyulnak lassabb, az izomzat regenerációját lassabb, és a szervezet nem működik 100% -os hatékonysággal,” mondta Trent Nessler, PT, DPT, MPT ügyvezető igazgatója, a baptista Sports Medicine Nashville-ben.

Ezzel szemben egy jól hidratált sportoló úgy érzi, erősebb és ki tudja hosszabb és hatékonyabb. “A szív nem kell dolgozni keményen pumpálni a vért a test, és az oxigén és a tápanyagok szállítását hatékonyabban az izmok dolgozik edzés közben,” Nessler mondja. Ez azt jelenti, fogsz, hogy több energiát, és ugyanazt a gyakorlatot akkor küzdött, ha dehidratált úgy tűnik, sokkal könnyebb.

De a kutatás azt találta, hogy a tapasztalt sportolók nem csinál egy nagyon jó munkát becslésekor folyadék igényeinek. Az egyik vizsgálatban tapasztalt futók részt vesz a 10 mérföldes verseny drasztikusan alábecsülni, hogy mennyire izzad elvesztették, és ennek következtében ivott túl kevés marad jól hidratált. A futók alábecsülték verejték veszteség átlagosan 46% -kal, folyadékbevitelt átlagosan 15%, így a futók cseréje csak 30% -a folyadék veszteséget a verejték.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …