Lewy-testes demencia: tünetek, okok, tesztek, kezelések és ellátás

Lewy testek csomókat a fehérje, amely képezhet az agyban. Amikor felépíteni, akkor is okozhat problémát, ahogy az agy működését, beleértve a memória, a mozgás, a gondolkodási készségek, hangulat és a viselkedés. Ezek a problémák Önt attól, hogy a mindennapi feladatokat, vagy vesz magadra, a nevezett állapot demencia.

Alzheimer-kór megy keresztül sok változás, és az alvás problémák gyakran néhány leglátványosabb; A legtöbb felnőtt is megváltozik az alvási szokások az idők során. De a probléma sokkal súlyosabb és gyakrabban jelentkeznek az Alzheimer-kóros betegek; Lehet, hogy észre, hogy a szeretett on; Alszik sokkal több, mint általában, többek között figyelembe alvások napközben. Ez gyakori az emberek a korai szakaszában a betegség; Van probléma az elalvással vagy felébred a sok éjszaka. Amikor…

Most, hogy nincs gyógymód a Lewy-testes demencia. De vannak olyan módon, hogy a tünetek enyhítésére egy darabig. A tudósok is egyre jobban értik a különbséget LBD és egyéb feltételeket.

Ezek a betegségek hasonló sok szempontból. De van néhány alapvető különbség a tünetek, amelyek befolyásolják az emberek LBD és amikor ezek a tünetek történni.

LBD nem okozhat a rövid távú memória elvesztése, mint az Alzheimer-kór. Emberek mindkét feltétel van baj gondolkodás, az éberség, és figyel. De LBD, ezeket a problémákat jönnek és mennek. A betegség is okozhat hallucinációkat, gyakran az első néhány évben valaki LBD. Alzheimer-kóros betegek általában nem hallucinációk, amíg a későbbiekben is.

Emberek LBD is gyakran jár, hogy az álmok, és heves mozdulatok, amikor alszanak. Úgy hívják REM alvás magatartászavar. Néha ez az első jele annak, hogy valaki LBD.

LBD és a Parkinson-kór egyaránt mozgását előidéző ​​problémák, mint például a merev izmok és remegés. De a legtöbb ember Parkinson nincs gond a gondolkodás és a memória (dementia), egészen a későbbi szakaszában a betegséget. Néha, nem kell egyáltalán. A típus LBD ismert Parkinson-kór a demencia, ezek a problémák kezdődik sokkal hamarabb.

Emberek LBD is szükség van a különböző gyógyszerek esetében az állapotuk, mint az is, hogy Parkinson-kórban vagy Alzheimer-kór.

Lewy-testes demencia gyakran akkor kezdődik, amikor van egy nehezen mozgó tested. Egy éven belül, akkor elindul, hogy gondolkodás és memória problémák, amelyek hasonlóak az Alzheimer-kór, valamint a magatartásbeli változások. Azt is lehet látni a dolgokat, hogy nincsenek ott, az úgynevezett hallucinációk.

Parkinson-kór a demencia első mozgását okozza a problémákat. Hiba memória történik sokkal később a betegség.