hogyan tud mondani, ha van gyomorégés?

A leírás a tünetek lehetnek mind az orvos előírja, hogy diagnosztizálni gyomorégés, de néha további vizsgálatokra is szükség lehet. A nyelőcső megtekinthető endoszkópos, egy hosszú, vékony, rugalmas csövön keresztül a száj, vagy a röntgen.

Néha az orvos ajánlhat egy 24 órás nyelőcső pH szonda tanulmány, különösen akkor, ha szokatlan tüneteket, mint például a torok és mellkasi vagy hasi fájdalom, köhögés, asztma vagy -szerű tünetek. Ebben a vizsgálatban egy hosszú, keskeny, rugalmas csövet helyezünk az orron keresztül le a nyelőcső és egy szondát marad ott 24 órán át. Ez a próba észleli-szintje annak megállapítására, hogy korrelál a tünetek. Egy újabb technika (az úgynevezett Bravo) méri 24 órás ACI; ez történik a vezeték nélküli pH-érzékelő, ami szükségtelenné teszi a cső beillesztési. Érzékelni, ha a szíved az oka a tünetek, egy elektrokardiogram (EKG), a felvétel a szív elektromos aktivitását, lehet venni.

Segít megelőzni a tünetek a hiatus herni; Viseljen laza ruházatot. Bármi, ami megnyomja a gyomor súlyosbíthatja hiatus hernia tünetei; Ha a gyomor tele van, ne fölé hajolva, vagy fekve. Ez növeli a hasüregi nyomás és teszi gyomorégés inkább; Ne hajolj vagy feküdni 2-3 órával étkezés után; Emelje fel a fejét az ágy hat-nyolc hüvelyk használatával fadarabot alatt bedposts; Segít megelőzni a hiatus herni; Fenntartani az egészséges …