többet gyógyszer allergia

Allergia Trends

Számos gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, és egyesek válthat ki allergiát. Egy allergiás reakció az immunrendszer tévesen létrehoz egy válasz elleni gyógyszer. Lehetővé teszi a vegyi anyagok – mint a hisztamin, és sok is -, hogy a gyógyszer ki a szervezetből.

Figyelmeztető jelei a gyógyszer allergia az enyhétől az életet veszélyeztető. Egy allergiás reakció, a szervezet hisztamin tüneteket okozhatnak, mint a

A súlyosabb reakciók közé

A legsúlyosabb reakció egyike, amely magában foglalja az anafilaxia, súlyos, életveszélyes reakció jellemzi duzzanat, csalánkiütés, és csökkentette a vérnyomást. Egyes esetekben egy személy megy a sokk.

Ha úgy gondolja, hogy gondjai anafilaxia tüneteit, adj magadnak egy lövés adrenalin azonnal hívja a 911.

A leggyakoribb ezek közül az, hogy a penicillin. Más antibiotikumok, mint a penicillin is hozhat az allergiás reakciók.

Egyéb lehetséges bűnösök közé

Orvosa fogja, először olvassa el a kórtörténet és a tünetek. Ha azt hiszi, ha allergiás vagy egy antibiotikum, mint a penicillin, lehet csinálni egy bőrpróba, hogy erősítse meg azt. De bőrteszt nem működik minden kábítószer, és bizonyos esetekben ez veszélyes lehet.

Ha már volt egy életveszélyes reakció a gyógyszert, orvosa csak zárja ki, hogy a kábítószer, mint a kezelési lehetőség.

Allergiás tünetek, mint a bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés és gyakran szabályozható antihisztaminok, és néha kortikoszteroidokkal.

Néhány esetben, deszenzitizáció alkalmazunk. Orvosa adna meg kis mennyiségű gyógyszer szájon át, a IV, vagy a lövés növekvő mennyiségben, amíg az immunrendszer megtanulja a tolerálja a gyógyszert.

Ha súlyosan allergiásak bizonyos antibiotikumok, az orvos írhat különféle őket.

Ha van egy gyógyszer allergia, mindig tudassa orvosával mielőtt bármilyen kezelést, beleértve a fogászati ​​ellátást. Ez is egy jó ötlet, hogy viseljen MedicAlert karkötő vagy fülbevaló, vagy, hogy készítsen egy kártyát, amely azonosítja a gyógyszer allergia. Ezek a tételek lehetne megmenteni az életét, hogy vészhelyzet esetén.

FORRÁS

Az Akadémia az Allergia, Asztma és Immunológiai.