otthoni vérnyomás teszt: típusú vérnyomásmérők

Egy otthoni vérnyomás teszt lehetővé teszi, hogy nyomon követheti a vérnyomást otthon. A vérnyomás erő mértéke a vér belsejében egy artériát.

Az első szám a szisztolés nyomás. A szisztolés nyomás csúcsát képviseli vérnyomás, amely akkor jelentkezik, amikor a szív összehúzódik; A második szám a diasztolés nyomás. Diasztolés nyomás a legkisebb vérnyomás, amely akkor jelentkezik, amikor a szív ellazul között veri.

A vérnyomást kerül rögzítésre két mérést.

Ez a két nyomás kifejezve higanymilliméterben (Hgmm), mert az eredeti eszközök, hogy a mért vérnyomás használt egy higanyoszlop. Vérnyomásmérést elszámolni a szisztolés / diasztolés (mondjuk “szisztolés felett diasztolés”). Például, ha a szisztolés nyomás 120 Hgmm és diasztolés nyomás 80 Hgmm, a vérnyomás 120/80 elszámolni (mondjuk: “120 felett 80”).

Automatikus monitorok, más néven elektronikus vagy digitális monitorok, elemmel működő monitor, amely a mikrofont használni kimutatására vér lüktet az artéria. A mandzsetta, amely köré a felkar, automatikusan felfújja és leereszt, ha megnyomja a start gombot.

A típus a vérnyomásmérő tipikusan a szupermarket, gyógyszertár, és a bevásárlóközpontok olyan automatikus berendezés.

Vérnyomás monitorok, amelyek mérik a vérnyomást az ujját, vagy a csukló általában nem pontos, és nem ajánlott.

Kézi modellek hasonlóak, hogy az orvos is használja, hogy a vérnyomást. Úgynevezett vérnyomásmérő, ezek az eszközök általában tartalmaznak egy mandzsettát, a squeeze izzó felfújni a mandzsettát, a sztetoszkóp vagy mikrofon, és egy szelvény mérésére a vérnyomást.

A vérnyomás mérést átmenetileg leállítja a vér áramlását az artéria (általában megnövekszik a mandzsettát a felkarra) helyezi a sztetoszkópot a bőrön át az artériát. Te figyelj, hogy a hang a vér elején átfolyik az artériát ismét levegő szabadul fel a mandzsettát.