hypothyreosis-gyógyszerek

Női Egészség Trends

Pajzsmirigyhormon gyógyszert az egyetlen hatékony módja annak, hogy kezelni hypothyreosis. A legtöbb esetben, a pajzsmirigy hormon gyógyszert

Jenny Alle; A hazai díva nyit a fájdalmat érzett a múltban, a szeretet is; az élet, és hogy ő visszaküldi nagy idő; Martha Stewart vesz falat citrom pite és savors azt. “Nem thi, jó?” kérdezi a védjegy alacsony, szilvás hang; Mi lunching irodájában a Manhattan TV stúdió, ahol ő ius; kész otthont egy élő közvetítés a Martha Stewart Show, ő Emm; díjnyertes napi program. Leül az egyik végén a sima négyszögletes tabl; hogy…

Emberek, akik hypothyreosis kezelésre van szüksége pajzsmirigyhormon gyógyszert. Attól függően, hogy az oka, hogy a hypothyreosis, esetleg szükség lehet a kezelés az egész életüket.

Figyelembe bizonyos kiegészítők, mint például a kalcium vagy a vas (vagy mindkettő), ugyanabban az időben, mint a pajzsmirigy-hormon gyógyszer mennyiségének csökkentése a pajzsmirigy hormon gyógyszer felszívódik a szervezetben. Vegyük a kalcium-kiegészítők, legalább 4 óra előtt, vagy miután a pajzsmirigyhormon gyógyszert. Szintén kerülni vaspótló ugyanakkor a pajzsmirigy gyógyszert.

Beszéljen orvosával arról, hogy meg kell változtatni az adagot a pajzsmirigy gyógyszert, ha azt is figyelembe fogamzásgátló tabletták vagy más hormonok. Szükség lehet arra, hogy több pajzsmirigy-hormon gyógyszert, mint akkor lenne, ha nem vesz ezeknek a hormonoknak.

Csökkenti vagy megszünteti a tünetek a hypothyreosis. A tünetek általában javulnak az első hét után elkezdi terápiát. Minden tünetek általában megszűnnek néhány hónapon belül; Csökkentheti a kockázatát lelassult fizikai növekedés, értelmi fogyatékosság, és viselkedési problémák csecsemők és gyermekek esetében.

A nyomon követés látogatások orvosával fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szedi a megfelelő adag gyógyszert. A legtöbb ember vérképét 6-8 héttel a kezelés megkezdése után. Miután pajzsmirigyhormon-szint normalizálódik, a pajzsmirigy működési tesztek általában újra ellenőrizni évente egyszer.