hogyan válasszuk ki a multivitamin

Sok jó ok arra, hogy egy multivitamin. Még a legjobb étkezési tervek elmaradnak kielégíteni a 40-plus szükséges tápanyagokat minden nap. Igen sok ember a világon nem tesz eleget táplálkozási ajánlások számos okból, beleértve azokat a szigorú diéta, a rossz étvágy, a változó táplálkozási igényeit, vagy kevésbé, mint az egészséges ételek. A kezelés ideje alatt a napi egyszeri multivitamin egy egyszerű módja annak, hogy töltse ki a kis táplálkozási hiányosságok.

De sétálgatni a vitamin folyosón kiválasztani a legjobb multivitamin zavaró lehet. A sok különböző márkák és fajták közül lehet választani, nehéz tudom, hol kezdjem.

 kínál egyszerű tipp, hogy a találgatás ki a választott a multivitamin az Ön számára.

Dióhéjban, ez bölcs dolog, hogy ellenőrizze, hogy a diéta teljes minden szükséges tápanyagokat az egészség és wellness.

Egészséges táplálkozás továbbra is a legjobb forrása a vitaminoknak, ásványi anyagok és tápanyagok. A multivitamin nem helyettesíti az egészséges élelmiszerek, vagy az egészséges életmód, de lehet, hogy egy táplálkozási back-up egy kevésbé, mint ideális étrend. “Ha a diéta megszünteti egész élelmiszer-csoportok vagy nem eszik elég változatos ételeket – akkor részesülhetnek a napi egyszeri multivitamin”, mondja Karen Ansel, szóvivője az Dietetikus Szövetség.

A 2010-es étrendi útmutató sok ember számára a világon azonosított kalcium, D-vitamin, élelmi rost és kálium tápanyagok aggodalom elégtelen bevitel felnőttek és gyerekek. Mindezek a tápanyagok, kivéve rost, csomagjában egy multivitamin. Fiber lehet beszerezni, mint egy különálló kiegészítő, de ez még mindig a legjobb, hogy próbálja meg az összes szálat az élelmiszerek eszel.

Bár néhány bizonyíték megkérdőjelezi az előnye a napi multivitamin és azt a képességét, hogy elhárít betegséget, sokan hozzá, hogy a diéta fenntartása vagy növelése az egészségre.

Szerint a U.S. Centers for Disease Control, több mint a fele az US felnőttek az étrend-kiegészítők. Multivitaminok a leggyakrabban használt kiegészítő, a férfiak 40% -a és a nők jelentési vesznek egy napi multivitamin.

A Harvard School of Public Health sugallja napi egyszeri multivitamin extra D-vitamin a legtöbb ember számára a táplálék-back-up. A Linus Pauling Institute Mikrotápanyagok Információs Központ Az Oregon Állami Egyetemen javasolja vesz egy multivitamin / ásványi anyag kiegészítő, 100% Napi érték (DV) a legtöbb vitamin és ásványi anyag, hogy az egészség megőrzéséhez.