hogyan kell veszíteni néhány kilót gyorsan

Minden hónapban Magazine fogalmaz meg kérdéseket fitness felső testmozgás és motivációs szakértők. Ebben a hónapban, Katie Coakley, 30, egy utazási PR szakmai Vail, Colorado., Igyekszik segíteni ejtősúly gyorsan, mielőtt a nagy utazás. Ő kap tanácsot Jennifer Cohen, a Nem Gym Kötelező: Engedd szabadjára a belső Rock Star és fitness igazgatója a The Yorkville Club Torontóban.

Katie K: Már küzd a súlyom az egész életemet. Vannak esetek, amikor kapok a swing a dolgok, és figyelni, hogy az én edzés – és aztán a menetrend lesz őrült a munkahelyen, vagy valami más is megzavarta, és 10-15 font később, már visszavonni az én kemény munka. Most van egy nagy munka utazás New York jön egy hónap, és én találkozunk egy csomó szakmai kollégák. Azt akarom, hogy jól nézzen ki a számukra – ez egy kép-orientált üzleti!

Annak érdekében, hogy Coakley gyorsított neki edzés eredménye, kérte fitness szakértő Jennifer Cohen súlya. Her mantra: Tudod kap elfér bárhol, bármikor, nincs mentség. Lehet kapni jó eredményeket saját, ha hajlandó elkövetni. Ez azt jelenti, amping fel a cardio – ha csinálsz egy fél órát egy nap, nem 45 perc. Ha csinálsz 45, nem egy órát. “És van, hogy az egészséges táplálkozás – sok gyümölcsöt és zöldséget, rendszeres kis étkezés a metabolizmus ugráló,” mondta Cohen. “De ha szükség van néhány extra trükköt, itt van, amit én a valós emberek változata hogyan hírességek kap vörös szőnyegen kész.”

Sip te; fogyás

Iszik forró gyógytea egész nap tart teljes anélkül, hogy sok kalóriát. A téli hónapokban, te mindig vágy kényelmes étel, hogy mindig meleg, és a tea satiates hogy vágy.

Naponta egy alma tartja a súlyt el

Az alma Cohen No. 1 go-to ételek fogyás. Van egy csomó rost és hosszú időt vesz igénybe, hogy rágni. Egy 80 kalóriatartalmú apple majd úgy érzi, teljes elég egy darabig.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …