hogyan kell számolni a szénhidrát, ha cukorbeteg

Michael Dansinger, M; A január 24, 2016

A szénhidrátok nagyszerű energiaforrás a test, de befolyásolják a vércukorszintet is. Ha Ön cukorbeteg, nyomon követheti, hogy hány eszel néhány egyszerű trükköt.

Ismeri a szénhidrátokat. Ez sokkal több, mint a tészta és a kenyér. Minden keményítőtartalmú élelmiszerek, cukrok, gyümölcs, tej és joghurt gazdag szénhidrát is. Győződjön meg róla, hogy számolni őket, nem csak a nyilvánvaló is.

Összerakni egy étkezési tervet. Kitalálni az összeg a szénhidrát, fehérje és zsír lehet enni étkezés és snack egész nap tartani a vércukorszintet állandó. A legtöbb felnőtt cukorbeteg célja 45-60 gramm szénhidrát étkezésenként 15-20 gramm snack. Ez a szám is megy felfelé vagy lefelé attól függően, hogy aktív vagy, és a gyógyszerek szedése, ezért kérdezze meg orvosát vagy a dietetikus.

Nézd címkéket. Azt, hogy számolás szénhidrát egyszerű. Keresse meg a számát “teljes szénhidrát” jegyzett csomag “bicikli” panel. Ezután ellenőrizze az adag és erősítse meg az összeget tud enni. Ismételje meg ezt a lépést más élelmiszerek azt tervezi, hogy enni. Ha összeadjuk az összes gramm szénhidrát, teljes belül kell maradnia az étkezést költségvetést.

Keményítő, gyümölcs, vagy a tej = 15. A friss élelmiszerek nem jön egy címkét. Lehet, hogy kitalálni száma szénhidrát van. Egy jó ökölszabály: Minden adag gyümölcs, tej, vagy keményítő körülbelül 15 gramm. Zöldséget nem sok, így többet eszik őket. Két vagy három adag zöldséget általában egyenlő 15 gramm szénhidrát.

Ügyeljen arra, hogy az adagok mérete. A méret egy adag függ a típusú élelmiszer. Például, egy kis (4 uncia) darab friss gyümölcs, 1/3 csésze tészta vagy rizs, és 1/2 csésze bab mindegyik adag. Vegyél egy zseb útmutató, amely felsorolja szénhidrát számít, és az adagok mérete. Vagy töltse le az alkalmazást az okostelefonon. Mérőcsészék és élelmiszer skála, ha enni otthon segít pontosak.

Napi egyszeri hosszú hatástartamú inzulin felnőtteknek 1. típusú és a 2. típusú cukorbetegség

Toujeo ®, bizonyítottan

Ne szedje Toujeo ® ha alacsony vércukorszint, vagy ha allergiás az inzulinra vagy az összetevők Toujeo ®.

Mi Toujeo ®? (Glargin inzulin injekció) 300 egység / ml

Vényköteles Toujeo ® egy hosszú hatástartamú inzulin vezérlésére használható vércukorszint felnőtt cukorbetegség.

Fontos biztonsági információ Toujeo ® (glargin inzulin injekció) 300 egység / ml

Ne szedje Toujeo ® ha alacsony vércukorszint, vagy ha allergiás az inzulinra vagy az összetevők Toujeo ®.

Ne használja újra a tűket, vagy megosztani az inzulin toll is, ha a tű már megváltozott.

Mielőtt Toujeo ®, tájékoztassa orvosát az összes egészségügyi feltételek, beleértve ha máj- vagy vesebetegségben szenved, ha Ön terhes, vagy terhességet tervez, vagy ha szoptat, vagy szoptatni.

Szívelégtelenség akkor fordulhat elő, ha inzulint együtt bizonyos gyógyszerekkel nevezett TZD; (Lhiazolidinediones), akkor is, ha még soha nem volt szívelégtelenség vagy más szívproblémák. Ha már van szívelégtelenség, akkor rosszabb lesz, amíg megteszi TZD-származékok a Toujeo ®. A kezelés TZD-származékok és Toujeo ® szükség lehet változtatni, vagy leállítjuk orvosához, ha új vagy a szívelégtelenség rosszabbodása. Mondja el orvosának, ha bármilyen új vagy súlyosbodó szívelégtelenség tüneteit, beleértve a

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerek szedése, beleértve az OTC gyógyszerek, vitaminok és kiegészítők, beleértve a gyógynövény készítményeket is.

Toujeo ® kell venni ugyanabban az időben, naponta egyszer. Teszteld a vércukorszint napi használata közben az inzulin, beleértve Toujeo ®. Ne végezzen semmilyen módosítást a dózis vagy típusú inzulin nélkül beszélt orvosával. Ellenőrizze, hogy a megfelelő inzulint minden injekció beadása előtt. Ön adagját Toujeo ® eltérhet más inzulinok szedett. Bármilyen változás inzulinra óvatosan és kizárólag orvosi felügyelet mellett.

Ne hígítsa vagy keverje Toujeo ® semmilyen más inzulinnal vagy oldat. Ez nem működik megfelelően, és akkor elveszíti a vércukorszint, ami súlyos lehet. Használja Toujeo ® csak akkor, ha az oldat tiszta és színtelen, látható részecskék nélkül.

Míg a Toujeo ®, ne vezessen vagy nehézgéppel, amíg nem tudja, hogyan Toujeo ® hatására. Ne igyon alkoholt, vagy más gyógyszereket is tartalmaz alkoholt.

A leggyakoribb mellékhatás bármely inzulin, beleértve Toujeo ®, az alacsony vércukorszint (hipoglikémia), melyek súlyosak lehetnek, és életveszélyesek lehetnek. Súlyos hipoglikémia okozhat kárt a szív vagy az agy. Tünetek súlyos alacsony vércukorszint lehetnek remegés, izzadás, szapora szívverés, és homályos látás.

Toujeo ® okozhat súlyos mellékhatásokat, akár halálhoz is vezethet, mint például a súlyos allergiás reakciókat. Orvoshoz azonnal, ha van

Toujeo ® lehetnek további mellékhatások, beleértve a duzzanat, súlygyarapodás, alacsony káliumszint, és az injekció beadásának helyén fellépő reakciók, amelyek lehetnek változás zsírszövet, a bőr megvastagodása, bőrpír, duzzanat és viszketés.

Toujeo ® SoloStar-® egy eldobható előretöltött inzulin toll. Beszéljen orvosával a megfelelő injektálási technikát, és kövesse az utasításokat a használati utasításban található, hogy jön a tollat.

Az egészségügyi itt közölt információk előírt általános oktatási célokat szolgál. Az egészségügyi szakember az egyetlen és legjobb információforrás kapcsolatos egészségre. Kérjük, forduljon egészségügyi szakemberrel, ha bármilyen kérdése van az egészségre vagy a kezelést.

US.GLT.15.07.034