hogyan kell felvenni a megfelelő fitness edző az Ön számára

Sarah Gleim

Amikor a résztvevő felnőttek fizikai aktivitás az Egyesült Államokban, a statisztikák meglehetősen aggasztó. Annak ellenére, hogy a testmozgás és a megfelelő táplálkozás bebizonyosodott, újra és újra, hogy csökkentse a krónikus betegség, enyhíti a stresszt és javítja az életminőséget, a Elnöki Tanács a Fitness, Sport & Nutrition megállapította, hogy kevesebb, mint 5 százaléka felnőtt vesz részt a 30 perces fizikai aktivitás minden nap -, és csak minden harmadik felnőtt kap az ajánlott mennyiségű testmozgás minden héten.

Ha ebben a 95 százalékos ez alapvetően nem aktív, ne borulj ki, csak még. Nem kell, hogy dolgozzanak ki a napi három órát, hogy az előnyöket a gyakorlat. Tény, hogy a fizikai aktivitásra vonatkozó sok ember van a világon arra utal, hogy minden, amire szüksége van körülbelül 150 perc hetente a közepesen intenzív testmozgás. Ez csak két és fél óra. Tudja kezelni, igaz?

Ha nem biztos is, úgy bérbeadását a személyi edző, hogy motiválja és irányítja az út mentén. Ezek a tippek segítenek megtalálni a megfelelő az Ön számára.

Először is, amikor a bérleti személyi edző, akkor el kell döntenie, mi a fitness célok. Szeretné felvenni a tréner, aki segíteni fog a fogyásban, vagy ha érdekli a sport berendezés és erősítő edzés? Fontos, hogy a munka egy edző, aki szakértelemmel rendelkezik a kívánt területet, hogy összpontosítson. Ha a cél az, hogy a vonat egy maratoni, lehet róla, hogy dolgozni valakivel, aki rendelkezik a készségek és tapasztalatok, hogy neked van, mint például a hitelesített futó edző.

Steve Steinberg, egy upwave bíráló és tulajdonosa Black Belt Fitness Személyi edzés: Waltham, Massachusetts, mondja az egyik legfontosabb dolog, hogy meghatározza, ha interjút leendő oktatók e vagy sem a személyiség háló. “A jó tréner lehet tudni, hogy a tudomány mögött fitness, de ha nem tud csatlakozni a személyes szinten, akkor valószínűleg nem lesz jó illeszkedés,” mondja. “A jó tréner tudja, hogyan kell nyomni egy ügyfél gombokat.” Ugyanilyen fontos interjú és a kérdéseket – megtudja, a tréner történetében, és miért ő lett edző az első helyen.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …