hogyan kell egy egészséges kapcsolat az élelmiszer

Ha a falási zavar vagy úgy gondolja, meg lehet tanulni, hogyan alkotnak pozitív kapcsolatot élelmiszer – és amelyek segíthetnek megállítani a túlevés.

Iratkozzon fel ingyenes e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő falási zavar.

Nagy mennyiségek fogyasztása tett volna hízni, ahogyan azt a sok embert. De próbálják csökkenteni kalóriát vagy nem eszik bizonyos típusú élelmiszerek kiváltó túlevés, és hogy lehet, hogy nehezebb az Ön számára, hogy felépüljön a betegség. Ez ahhoz vezethet, hogy a ciklus fogyókúra és a nagy mennyiségek fogyasztása, hogy nehéz megtörni.

Ha azt szeretnénk, hogy lefogy, beszéljen orvosával, hogy mikor és hogyan kell csinálni. Azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy nem befolyásolja a helyreállítást. A megfelelő segítséget, sokan fogyni után megáll túlfogyasztása.

Ne hagyja ki étkezést. Mivel nagyon éhes lehet, hogy te inkább sokat eszik. Azt is felemel az esélye akkor választhat, hogy az élelmiszerek magas zsír és cukor, ami kiválthatja a tivornya.

Fontos a reggeli minden nap is. A reggeli étkezés segíthet járdaszegély éhség egész nap.

Válassz egészséges ételek étkezés és snack-kel. Megkapod tápanyagokat, hogy a szervezetnek szüksége van. Lehet, hogy úgy érzi, kevésbé voltak kiéhezve egészségtelen élelmiszerek, azt akarjuk, hogy sokat eszik.

Az egészséges ételeket közé gyümölcsök, zöldségek, és fehérjében gazdag ételek, mint a tojás, csirkemell, lazac, és a görög joghurt.

Ne feltölti hűtő és kamra élelmiszerek magas cukor vagy zsír, vagy más kezeli, hogy azt akarjuk, hogy sokat eszik. Csak miután őket körül lehet kezdeni egy tivornya.

Továbbá, ne kevesebb étel – még az egészséges fajta – otthonában közben megerősödnek. Mivel a legtöbb ember hajlamos a mértéktelen magán, hogy csak annyi élelmiszert, amire szükség van egy rövid időre. Hogy adhat kevesebb az esélye, hogy a mértéktelen.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar