diabétesszel élő

diabetes Trends

A cukorbetegség olyan betegség, anyagcsere – ahogy testünk használni megemésztett étel a növekedés és az energia. Három fő típusa cukorbetegség: 1-es típusú, 2-es típusú és a terhességi cukorbetegség.

Ha nézni a diéta, mert Ön cukorbeteg, akkor szeretnénk, hogy fordítsanak különös figyelmet a szénhidrátok, mert befolyásolhatja a vércukorszintjét gyorsabb, mint fehérje vagy zsír.

Zavaros, hogy mennyit lehet enni, ha cukorbeteg? Először meg kell tudni, hogy mennyi étel van egy adag. Ez eltérhet attól, amit elvár.

A glikémiás index ad egy módja, hogy elmondja lassabb működésű “jó szénhidrátokat” a gyorsabb “rossz szénhidrátokat.” Ön tudja használni, hogy finomítsa a szénhidrát-számláló, és segít megőrizni a vércukorszintjét több állandó.

Az alkoholfogyasztás okozhat a vércukorszint emelkedik. Ismerje egyéb alkohol hatásait a cukorbetegség, és hogyan kell inni biztonságos.

Ha Ön cukorbeteg, akkor tudja, milyen fontos ellenőrző vércukorszintjét. De erősítő edzés is játszanak főszerepet, mint az egyszerű mozog rendszeresen végzett vihet rá az izmokat, hogy felszívja több cukrot.

Cukorbeteg, ezért fontos, hogy ne legyen alacsony vércukorszint (hipoglikémia) és a magas vércukorszint (hiperglikémia). Nézze meg, hogyan kell irányítani a glükóz szint az inzulin, diéta és a testmozgás.

Folyamatos glükóz monitorok FDA által jóváhagyott rendszereket, hogy a pálya a vércukorszintet éjjel és nappal. Ismerje meg, hogyan működnek, és aki esetleg részesülnek egyikével.

A legtöbb cukorbeteg ellenőriznie kell, hogy a vércukor (glükóz) szintje rendszeresen. Az eredmények segítségével, és az orvos kezelni azokat a szinteket, ami segít elkerülni a cukorbetegség szövődményei.

Kezdve a család igényel egy kicsit több tervezést amikor egy anya-to-be cukorbeteg. De lehet, hogy néhány egyszerű lépést, hogy ellenőrizze, hogy a terhesség és a baba biztonságos és egészséges.

A betegség növelheti a vércukorszintet, ezért fontos, hogy felfüggeszti a tetején a vércukorszintet. További tippek az irányító a cukorbetegség, annak ellenére, hogy beteg.

Keresi a szervezetek, amelyek az információ, ami segít kezelni a cukorbetegség? Érdemes lehet kezdeni ezekkel a csoportokkal.

Ha Ön cukorbeteg, fontos, hogy ellenőrizze a lábát naponta egyszer, és megvédje őket a vágások, tyúkszem, hólyagok, és a sérülések.

Cukorbetegség és a száraz bőrt. Ez azt jelenti, akkor is kap sérült könnyebben, nagyobb valószínűséggel kap egy fertőzés, és hosszabb időt vesz igénybe, hogy meggyógyítsa. Kövesse az alábbi tippeket, hogy törődik a bőrt, és tartsa egészséges.

Cukorbetegség esetén, nagyobb valószínűséggel kap sokféle bőrproblémák. De sokat tehetnek, hogy a tiéd, egészséges. Ezek az egyszerű tippek segíthetnek.