alacsony tesztoszteron hatással nemi vágy: az alacsony libidó és több

A tesztoszteron nem csak az üzemanyag egy férfi nemi vágy és a teljesítmény. Azonban az alacsony tesztoszteron csökkentheti a képesség, hogy a kielégítő szexuális. Hiánya a nemi vágy és a merevedési zavar a szexuális problémák, amelyek eredményeként az alacsony tesztoszteron. Ha az alacsony tesztoszteron az oka, kezelése segíthet.

A kutatók még nem tárták fel a rejtélyt, hogy milyen tesztoszteron növeli a libidót. Ez normális, hogy az ember nemi vágy, hogy lassan csökkenni csúcspontját a tizenévesek és a 20-as, de a nemi vágy igen különböző emberek. Mi egy ember érdemes egy alacsony nemi vágy, a másik, hogy nem. Továbbá, a nemi vágy változik az egyes ember idővel, és hatással van a stressz, az alvás, és lehetőségek a szex. Ezen okok miatt meghatározó a “normális” szexuális késztetés mellett lehetetlen. Általában az ember maga azonosítja hiánya a nemi vágy, mint probléma. Máskor, a társa is úgy vélik, hogy egy kérdés.

Az alacsony tesztoszteron tünetek nem minden esetben tartalmazzák az érzés, mint te nincs nemi vágy. Egyes férfiak fenntartani a szexuális vágy viszonylag alacsony tesztoszteronszint. Más emberek, libidó is elmarad még a normál tesztoszteron szint. Az alacsony tesztoszteron az egyik lehetséges oka az alacsony libidó, de. Ha a tesztoszteron csökken elég messze, szinte minden ember tapasztal valamilyen csökkenése nemi vágy.

Egy nagy tanulmány a férfiak Massachusetts, mintegy 11% -os teljes közölte, hogy hiányzik a nemi vágy. A kutatók ezután teszteltük a férfi tesztoszteron szintje. Mintegy 28% a férfiak alacsony tesztoszteron volt az alacsony libidó. Ezek az emberek viszonylag fiatal, átlagosan 4 éves kor; idősebb emberek talán rosszabb szexuális tüneteket.

Alacsony tesztoszteron csak az egyik oka az alacsony libidó. A stressz, alváshiány, a depresszió és a krónikus belgyógyászati ​​betegségek is sap férfi nemi vágy.

Meglepő módon, az alacsony tesztoszteron önmagában ritkán okoz merevedési zavar, vagy ED. Alacsony tesztoszteron önmagában – nem más egészségügyi problémák – számlák egy kis hányada az erekciós zavar.

Merevedési problémák általában az okozza, érelmeszesedés – az artériák megkeményedése. Ha megsérül, az apró ellátó erek a pénisz többé kitágulnak, hogy az erős áramlás szükséges szilárd erekció. A cukorbetegség, magas vérnyomás, és a magas koleszterinszint a három fő oka az ateroszklerózis és a merevedési zavar.