védőoltások-bioterrorizmus és védőoltások

Az Egyesült Államok kormánya terveket dolgozott ki, hogyan reagál a lehetséges bioterrorizmus veszélyeket.

Légy őszinte: Te kihagyom az éves influenza elleni védőoltást, mert utálod tű? Ez érthető. De ne hagyjuk, hogy megáll ön-ból beoltatlanság. Van egy másik lehetőség: az orrspray vakcina.

Bizonyos betegségek azonosítottak, amelyek jelentik a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokban nyilvánosságra. Ebben az időben, van egy ellátási lépfene és himlő elleni vakcinák csak. Ezek védőoltások jelenleg nem elérhető, vagy ajánlott a lakosság számára. De a kormány azt tanácsolta immunizálás az emberek nagy kockázatát anthrax vagy himlő, mint például az egészségügyi dolgozók külön kijelölt reagálni a bioterrorizmus vészhelyzet. Néhány ilyen ajánlások az alábbiak.

Ez a lövés véd lépfene.

Öt lövést kapnak több mint 18 hónap. És emlékeztető oltások szükségesek minden évben folyamatos védelem (immunitás).

Ez a lövés véd himlő.

Ez a lövés alkalommal adják, mint számos gyors defektet a felkaron, egy speciális horog készüléket. Immunity után egy első alkalommal immunizálás valószínűleg 3-5 év. Ha már immunizált a múltban, sikeres újraoltás meghosszabbíthatja az immunitást.

Az Egyesült Államok elég himlőoltás beoltani sok ember a világon, hogy vészhelyzet esetén. 11

Ezekről immunizálás ajánlások találhatók a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) honlapján www.bt.cdc.gov/bioterrorism. Általános információk a bioterrorizmus kérdések, a terrorizmus és más közegészségügyi veszélyekkel szemben.

Ez a lövés az embereknek nagy a kockázata a kitettség, például bizonyos laboratóriumi dolgozók, akik dolgoznak a behozott állatokat, melyeket a megelőző szabványok nem állnak rendelkezésre (például állatorvosok, akik utaznak más országokba dolgozni), és egyes katonai tagjai.

Ez lövés bizonyos egészségügyi és közegészségügyi dolgozók, fertőzés-ellenőrzési szakemberek, és bizonyos katonai tagjai.