van a gyógyszer így a kiütés?

Allergia Trends

Vannak, akik allergiás reakciója a gyógyszer, és kitör a kiütés. Ha ez bekövetkezik, akkor forduljon orvoshoz. Lehet mondani, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését, és előírják a másik. Ő is tudja, hogy megtudja, ha van egy másik oka, hogy a bőr probléma, mint a betegségével.

Próbálja ki ezeket a tippeket, hogy élvezik a szabadtéri élő, kertészeti, valamint a túrázás annak ellenére, hogy az allergiát; Vastag belőle: A fű elszállni? Viseljen maszkot, ha fűnyírás. Semmi extra – egy olcsó festő maszk jól működik; Magas és Dr; Pollen számít a legmagasabb a forró, száraz, szeles napokon. Ellenőrizze az előrejelzés, mielőtt terveket; Jó Illatszer, Bad Sens; Allergiás rovarcsípések? Ne viseljen illatos dezodorok, parfümök, samponok, vagy a haj termékek. Magával egy Epi toll túrázáshoz; Narancs…

Ez a lista nem teljes. Vannak más gyógyszereit, hogy is okozhat reakciókat.

Mielőtt elmész az orvos irodájában, akkor használja a mobiltelefon, hogy a kép a kiütés. Ez segít neki kitalálni az okát.

FORRÁS

Akadémia Allergy, Asthma & Immunology: “Egyéb gyógyszerek és a Kábítószer Allergiás reakciók: tipp, hogy emlékszik.”

Cancer Society: “Echinacea”.

Gyermekkórház Wisconsin: “gyógyszer okozta kiütések.”

Daftary, A. Journal of Nuclear és orvosi tanulmányok, 2008 június.

Antibiotikumok – penicillin, cefalosporinok, vagy szulfonamid; Aspiri; Barbiturátok és más görcsoldó; Kaptopril (Capoten; Carbatrol, Tegretol (karbamazepin, kemoterápiás gyógyszer, Chlorpromazine (Thorazin vagy Ormazine; Kontraszt használt festékeket röntgen és MRI Echinacea és más alternatív és fitoterápiás Enalapril (Vasotec; etoszuximid (Zarontin; Fluphenazine (Permitil és Prolixin ; Fosinopril (Monopril; haloperidol (Haldol; hidroklorotiazid (Aquazide H hidrodiuril és mikrozid; Ibuprofen (Advil és Motrin, lamotrigin (a Lamictal; Lizinopiril (Prinivil és Zestril; mefobarbital (Mebaral; fájdalomcsillapítók, amelyek kodein, perfenazin (Trilafon; fenobarbitál (Luminalis, Solfoton; fenitoin (Dilantin, Phenytek; zoniszamid (Zonegran)

Epilepszia Alapítvány Western Pennsylvania: “görcsoldó és mellékhatásaik.”

Johns Hopkins Medicine: “ACE-gátlók.”

KidsHealth: “kodein”.

Medscape Referencia: “Drug kitörések.”

National Institute of Mental Health: “Bevezetés: Mental Health Orvosi.”

Niggermann, B. Allergy 2003. augusztus.

Észak Gerincgyógyászati ​​Társaság.

A Merck Manual “Szulfonamidok.”

Toxikológiai adatok Hálózat: “Amobarbital.”

UpToDate: “Patient Information: Allergia penicillin és a kapcsolódó antibiotikumok (Beyond the Basics).”