saláta tanulni, hogy mossa előállítani megfelelő

A kormány a közelmúltban figyelmeztetést néhány csomagolt friss spenót van az emberek aggódnak a biztonságát a termék, különösen a zöldek és a fejes saláta.

Kitörése utáni coli fertőzés, a Food and Drug Administration azt javasolta, hogy a fogyasztók nem eszik olyan termék, amely friss spenót Natural Selection Foods San Juan Bautista, Kalifornia., A dátum kódja október 1, 2006, vagy korábban.

Úgy tűnik, az adott törzs az E. coli vesz részt ebben a kitörés nem lehet lemosni. De más spenót, a zöld és a saláta biztonságosnak tekintik enni – mindaddig, amíg mossák megfelelően.

Félelem a szennyeződés ne tartsa meg a élvezi a sok táplálkozási előnyeit termék, mondja David Grotto, RD, egy szóvivője az Dietetikus Szövetség.

“Csak győződjön meg róla, kövesse a biztonságos élelmiszer-kezelési eljárások a konyhában, és továbbra is élvezhetik az összes vitamin, ásványi anyagok, rostok, és a betegség-egészség védelmének előnyeit minden termelnek, beleértve a fejes saláta és a zöldek,” Grotto mondja.

De hogyan győződjön meg róla, ezek a következő biztonságos eljárások? kérte a szakértői tippeket a gondozás és kezelése friss termékek.

Tartsuk szem előtt, hogy készítsen egy nyers terméket, nőtt a szennyeződést, amely kezeli sok ember előtt, hogy valaha is kerül a konyhában. Baktériumok átvihetők szennyeződéseket maradékot, vagy bármely, az emberek kezelése a termék előtt és után megérkezik a szupermarketben.

Ahhoz, hogy a biztonsági el termelni, beleértve a biotermékek, ezért fontos, hogy mossa le, használja a megfelelő technikát, szakértők szerint. Még mindig jobb, hogy biztonságos legyen, és mossa minden termék – még banán, dinnye kemény bőr és kérgét -, hogy távolítsa el a szennyeződéseket, növényvédő szerek, vagy baktérium.

Sokan nincsenek hozzászokva, hogy mosás dinnye, hanem “a szalmonella a héja egy dinnye átvihetők a kést, és szennyezik a húst a dinnye, ha nem mossa”, mondja Grotto.

Egy kivétel van, hogy a mosás szabály: Zsákos salátamixeinket hogy előmosása nem kell ismét mossuk, Feist mondja. De ha a saláta csomag nem azt mutatják, hogy mosni – vagy ha bármilyen kétség – mossa meg újra.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …