ólommérgezés: táplálkozás és az élelmiszer-készítmény – téma áttekintése

A helyes táplálkozás segíthet megelőzni az ólommérgezés. De ha a környezet erősen szennyezett ólom, a táplálkozás önmagában nem akadályozza meg az ólommérgezés.

Győződjön meg arról, hogy a gyermek nem eszik reggelit hamar felkelés után, és hogy rendszeres snack és étkezés; Mossa az összes gyümölcsöt és zöldséget főzés előtt vagy étkezés; Soha ne tároljon élelmiszert nyitott fémdobozok, különösen, ha a doboz nem gyártják az Egyesült Államokban. Ha van vezet a fém vagy a forrasztási, akkor fel kell szabadítani az élelmiszer után levegő kerül a dobozba; Ne készítsen, szolgálják, vagy tároljon élelmiszert vagy italt kerámia cserép vagy kristálypoharak ha biztos benne, hogy az ólom-mentes; Győződjön meg arról, hogy gyermeke eszik egészséges élelmiszerek, kalcium, vas, foszfor, cink és a C-vitamin beszélje meg orvosával, mielőtt adjon gyermekének vitamin és ásványi anyag; Tej, joghurt, sajt, és néhány zöld színű zöldségek, mint a brokkoli és a kelkáposzta, tartalmaz kalciumot; A vörös húsok, tojás, dúsított gabonafélék, főtt bab, és a mazsolát egy jó forrása a vas; Hús, hal, baromfi, tojás, tej és egy jó forrása a foszfor; Húsok, hal, baromfi, zöldség és egy jó forrása a cink; Citrusfélék, sárgadinnye, eper, papaya, mangó, kivi, paprika, paradicsom, burgonya, saláta, és zöldségek a káposzta család egy jó forrása a C-vitamin (aszkorbinsav).

Gyermekek befogadni több ólmot, mint a felnőttek. De mind a gyermekek és a felnőttek valószínűleg felvenni több előnyét, böjtölésüket vagy nem kap elegendő vas, kalcium, foszfor, cink, vagy a C-vitamin a táplálkozás. Emberek, akik enni magas zsírtartalmú étrend is elnyelik több ólom.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves