meleg és egészséges pihenést italok

Nincs jobb ellenszere egy napot töltött körözött a plázában egy ünnep őrület, mint jön haza, csökken a bevásárló táskák, és a csomagolás a keze körül egy bögre valami meleg és megnyugtató.

Kényelmes, kiderül, hogy több hagyományos meleg nyaralás italok célt szolgálnak túl tiszta kényelem: Ők valóban jó neked! Ez a négy klasszikus minden olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bizonyítottan egészségügyi ellátásokra. Hogy örömteli ez?

Úgy tűnt, szinte túl szép, hogy igaz legyen, amikor a hírek tört, hogy a csokoládé egészséges. Egy tanulmány a 2003. augusztusi Journal of Medical Association azt mutatta, hogy fogyasztása 3 dkg étcsokoládé naponta csökkentheti a vérnyomást. Ez is kimutatták, hogy növeli a szerotonin szintjét, ami viszont termel egy nyugtató, nyugtató hatás (csak mi szükség van december közepén). És kakaó antioxidáns úgynevezett flavonoidok csökkentik a gyulladást, amely részt vesz a szívbetegség. Plusz, ez egy gazdag forrása a katekin – antioxidáns, amely segíthet az immunrendszer erősítésére és a betegségek megelőzése.

De nem minden meleg csokoládé egyforma, figyelmeztet Lauren Slayton, MS RD, táplálkozási New Yorkban. A legfontosabb az, hogy az étcsokoládé, amely a legmagasabb koncentrációban a jó dolgokat. Keresse kakaó keverékek ezt a listát étcsokoládé, mint az első összetevő, vagy egyszerűen elolvad egy tábla csokoládé, amely legalább 70% kakaót. Ahhoz, hogy a forró kakaót még egészségesebb, hogy az alacsony zsírtartalmú tej, amely csökkenti a zsír és kalória.

Vörösbor egyszerűen nem tud elég jó sajtó, így milyen szerencsés, hogy ez megtalálható több meleg punch-szerű libations, beleértve glogg és forralt bor. Tanulmányok kimutatták, hogy erős antioxidáns található szőlő – flavonoidok és a resveratrol – egy sereg előnyeit. Ők már kimutatták, hogy gyulladásgátló hatást, amely segíthet lassítani az Alzheimer-kór. Resveratrol szintén csökkentheti a kialakulásának kockázatát makuladegeneráció, fájdalommentes szem betegség, amely hatással több mint 10 millió ember az USA-ban ez a vakság fő oka az emberek több mint a 55 éves kor.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves