késői kezelés hatásait gyermekkori rák (pdqто): [] -közelítòleg ezt PDQ összefoglaló

a PDQ

Rák megelőzés érdekében tett intézkedések csökkentik a valószínűségét, hogy a rák. Ezzel megakadályozza a rák, az új esetek száma a rák egy csoport, népesség csökken. Remélhetőleg ez csökkentheti a halálesetek száma a rák által okozott; Hogy megakadályozzák az új rákos indítását, a tudósok nézd kockázati tényezők és védő tényezők. Bármi, ami növeli annak esélyét, hogy a rák kialakulásának hívják a rák kockázati tényező minden, ami csökkenti annak esélyét, hogy a rák kialakulásának nevezzük rák védő …

PDQ olyan szolgáltatás a. Az része a National Institutes of Health (NIH). NIH a szövetségi kormány közepén orvosbiológiai kutatások. A PDQ összefoglalók alapján független felülvizsgálatát az orvosi szakirodalomban. Ezek nem politikai nyilatkozatok a vagy a NIH.

E Összefoglaló

Ez PDQ rákinformációs összefoglalónak aktuális információkat a késői kezelés hatásának gyermekkori rák. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók. Ez nem ad hivatalos iránymutatást vagy ajánlást döntéseket az egészségügyi ellátás.

Bírálók és frissítések

Szerkesztôségek levelet a PDQ rákinformációs összefoglalók, és tartsa őket naprakészen. Ezek a táblák szakértők alkotják a rák kezelésében és egyéb különlegességek a rákkal kapcsolatos. Az összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják, és a módosítások végrehajtása, ha új információ. A dátum az egyes összefoglaló ( “utolsó módosítás dátuma”) az az időpont, a legutóbbi csere.

Az információ ebben a beteg összefoglaló vettünk az egészségügyi professzionális változata, amelyet rendszeresen felülvizsgálják, frissíteni szükséges, a PDQ Pediatric kezelés Editorial Board.

Klinikai vizsgálatok adatai

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.