kárt a hasa a terhesség alatt

Ha Ön terhes, egy sérülés a hasad veszélyes lehet a baba és az Ön számára. Ha bármilyen sérülés a hasa, tudassa orvosával azonnal.

Gépjármű-balesetek másik gyakori oka a sérülések a hasa a terhesség alatt.

A sérülés a hasa, ami történhet szándékosan egy nagyon komoly probléma. Mindenki megharagszik időről időre. De a harag, amely elvezet a fenyegetések, ütő, vagy fáj valakinek nem normális vagy egészséges. Ez egy formája a visszaélés. Amikor ez megtörténik között párjukkal, vagy egy társkereső kapcsolat, ez az úgynevezett családon belüli erőszak, vagy a családon belüli erőszak. A családon belüli erőszak egy minta visszaélés egy személy használhatja, hogy ellenőrizzék másikra. Ez bárkivel megtörténhet, bármely életkorban, nem számít, milyen faj vagy vallás az ember, nem számít, milyen a személy iskolai végzettsége, vagy mennyi pénzt személy teszi.

A terhesség alatt a visszaélés problémát okozhat, mint a rossz súlygyarapodás, a fertőzések és vérzés. Ez növelheti a baba esélye az alacsony születési súly, koraszülés, és a halál.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Miután visszaélés elindul, általában rosszabb lesz, ha lépéseket nem tett, hogy megállítsa. Ha egy bántalmazó kapcsolatban, kérjen segítséget. Ez nehéz lehet, de tudom, hogy nem vagy egyedül. A Nemzeti családon belüli erőszak Hotline segítségével forrásokat találni a területen. Hívja: 1-800-799-7233.

Adam Husney, MD – Family Medicine

November 14, 2014

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?