jégen sarok fájdalom – téma áttekintése

Pain Management Trends

Kezelése az első tünetek a talpi fasciitis pihenés és jég segít megelőzni a sarok fájdalom váljon tartós (krónikus). Ez a kezelés kevésbé sikeres után a probléma krónikussá válik.

Ha van a krónikus fájdalom, nehéz rendezni a mítoszok a tényeket. Ahhoz, hogy jobban érzi magát, van állítólag pihenni az ágyban, vagy kocogni? Amennyiben beszélje meg orvosával, hogy próbál erős opioid fájdalomcsillapítók vagy érdemes elkerül? Vajon érdemes kipróbálni, hogy a “csodaszer”, hogy a munkatársa teljesen esküszik gyógyítható vele isiász; A krónikus fájdalom olyan súlyos és legyengítő állapot. Sok ember szenved krónikus fájdalom annyira kétségbeesett segítséget, hogy hajlandók elhinni semmit –…

Ice masszázs. Használhatja egy jégkocka, de könnyebb használni “jég csésze” jég masszázs; Ahhoz, hogy a jég csésze, töltse ki a kis papír vagy hab csésze mintegy kétharmadát, és fagyassza, amíg ez szilárd; Ahhoz, hogy a jég csésze, húzza le a tetején a pohár, így mintegy 0,5. (1,3 cm) jég mutatja. A fennmaradó részt a pohár, hogy ragaszkodnak a; Dörzsölje a jeget kis körökben szerte a fájdalmas területet. Ahogy a jég olvad, akkor csöpög, így hogy egy kis törülközőt a területet, jegesedés; Ha a jég olvad le, így a pohár érinti a bőrt, húzza tovább a pohár ki; Továbbra is körülbelül 7-10 perc alatt. A terület fázik az első, akkor lehet égetni, akkor fáj, végül zsibbad. Bőre lesz rózsaszín és hideg, amikor befejezi; Megteheti jeges masszázs naponta többször, ha ez segít.