impotencia / merevedési zavar

Merevedési zavar Trends

Az etiológiája ED általában multifaktoriális. Szerves, fiziológiás, endokrin és pszichogén faktorok is részt vesznek a képesség elérését és fenntartását, erekciót. Általában ED oszlik organikus és pszichogén impotencia, de a legtöbb ember szerves eredetűek általában egy társult pszichés komponens. Szinte minden betegség befolyásolhatja a merevedési funkció megváltoztatásával az ideges, érrendszeri, vagy hormonális rendszer. Különböző betegségek okozhat változásokat a simaizom szövetek a corpora cavernosa vagy befolyásolhatja a beteg pszichológiai hangulat és a viselkedés. Pure pszichogén ED egy ritka rendellenesség, bár a legtöbb ED egyszer tulajdonított pszichológiai tényezők.

Urológus Drogó Montague, MD, a go-to srác pénisz implantátumokat. Nem, mi nem beszélünk a kap-big-gyors rendszerek eltömődés a spam mappába. Pénisz implantátum lehetővé merevedési zavar, vagy ED, a merevedés. A legtöbb 30 millió ember az Egyesült Államokban, akik ED fordulhatnak Viagra és a hasonló gyógyszerek. De körülbelül egyharmada közülük nem reagál a gyógyszeres kezelés. Ez az, ahol Montague jön; Montague irányítja a Központ Genitourinary felújítása a Glickman …

Cigarettázás kimutatták, hogy egy független kockázati tényező. Tanulmányok kimutatták, hogy a kialakulásának kockázatát ED nőtt 2 faktorral férfiaknál, akik a füst.

Mentális zavarok, különösen depresszió, amelyek hatással lehetnek a szexuális teljesítményt. Egyéb kapcsolódó tényezők, a kognitív és viselkedési hozzájárulhat. Továbbá, ED önmagában előidézhet depressziót. Az új orális hatóanyagokról kimutatták, hogy hatékony legyen a férfiak, akiknél a depresszió következő prostatectomiát.

Cosgrove et al arról számoltak be, magasabb szexuális diszfunkció veteránok poszttraumás stressz-szindróma, mint azoknál a veteránok, akik nem alakult ezt a problémát. A domén IIEF kérdőívet, amely azt bizonyította a legtöbb változás benne általános szexuális elégedettség és a merevedési funkció. Ez a tanulmány azt sugallja, hogy függetlenül attól, etiológiájú férfiak poszttraumás stressz szindróma kell értékelni és kezelni, ha van szexuális diszfunkció.

A mozgásszegény életmód is hozzájárul, hogy az ED. Gyakorlat jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, és néhány adatot a MMAS tanulmány azt mutatja, hogy a férfiak, akik rendszeres testmozgást alacsonyabb kockázata ED. Azonban Goldstein és munkatársai arról számoltak megnövekedett kockázata ED a férfiaknál, akik lovagolt egy kerékpárt hosszabb ideig. Ezért a fajta gyakorlat fontos lehet.