hogyan kell kiválasztani vitaminok és kiegészítők

Az étel a legjobb módja, hogy az összes tápanyagot amire szüksége van. De ha úgy gondolja, a diéta talán hiányzik a jelet, kiegészítők segíthetnek.

Nem biztos, hogy te vagy a pályán, vagy kifogyóban bármely vitaminok vagy ásványi anyagok? Az orvos vagy a dietetikus segíthet kideríteni. Egyes esetekben ezek kapsz egy vérvizsgálat, szeretem látni, ha a D-vitamin szintje rendben van. De valószínűleg csak meg kell hallani a tipikus étkezési szokások. Segíteni, írd le, hogy mit eszik és iszik egy pár napig.

A táplálkozási igények függ

Például, ha veszélyben a csontritkulás, az orvos ajánlhat kalcium és D-vitamin Vagy, ha egy nő, aki lehet, hogy terhes, ezért fontos, hogy folsavat tartalmaz, amely megakadályozza a születési rendellenességek. Vagy ha dolgozik jobb szív egészségét, a terv lehetnek omega-3 zsírsavak.

Használja ezeket a tippeket, hogy segít kiválasztani a kiegészítőket bölcsen.

Ne a házi feladatot: Nézz fel, amit minden kiegészítést tesz, és a kockázatokat és előnyöket. “Sok ember csak rángatás dolgot a polcról, mert hallottam róla a tévében, mert az emberek beszélnek róla,” mondta Jim White, RD, egy szóvivője az Academy of Nutrition és Dietetikai. Ha kétségei vannak, kérdezze meg orvosát. Ha valami túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen …

Ellenőrizzük jóváhagyási pecséteket: ConsumerLab, NSF nemzetköziek, és az US Gyógyszerkönyv független szervezeteknek, amelyek tesztek, hogy ha az összetevők a címkén van a rekesz és a terméket akár az előírásoknak. De nem teszt, hogy ha a kiegészítés egy bizonyos hatást gyakorol az egészségre, vagy biztonságos.

Tedd fel magadnak ezeket a 4 kérdés

Kérdése van? Hívja a készítő. Ezek válaszolni kérdésekre összetevők és hogy mennyit kell venni, például.

Walgreens adományoz 1% résztvevő termék kiskereskedelmi értékesítés útján 12/31/17 vitamin Angels.

Az ag; A fajta élelmiszereket az EA; Ha bármilyen betegségben hav; Milyen egészségügyi problémák te veszélyeztetett