hogyan kell kezelni a kínos test problémák

Ez a szervezet … úgy gondolja, ez együtt az idők során szükség van rá a legnagyobb. De legyen az állami, társadalmi, vagy a munkahelyen – mint bárki más, aki valaha is volt egy kínos pillanat személyes lehet mondani – néha a szervezet csak egy saját tudata.

Tól kiutasították gáz, egy esetben a csuklás, hiperaktív hólyag, és a böfögés csak nem tudja lenyelni, hogy rosszul időzített ásít, pamut száj, túlzott izzadás … nos, akkor értem. Bármely és minden könnyen előfordulhat csak azokban az időkben, amikor meg akarom nézni (és érezni) a legjobb.

De hogy szív – nem te vagy az egyetlen. Az orvosok azt mondják, hogy sokkal gyakoribb, mint gondolnánk.

“Előfordul, hogy a test nem, amit akarunk csinálni. Néha eredményeként a probléma már van, mint egy hiperaktív hólyag. De egy csomó időt problémák, mint a felesleges gázt vagy verejtékezés lehet súlyosbítja a stressz, így nem ritka, hogy fordulhat elő, ha azon kapjuk magunkat nyomás alatt, hogy a mi a legjobb “, mondja belgyógyász Marc Siegel, MD, orvosi igazgatója egy új NYU-Sirius rádió programot, doktor Rádió.

Sőt, azt mondja Siegel, annál nagyobb a nyomás tesszük magunkat, hogy tökéletes legyen, annál valószínűbb, testünk reagál csinál valamit, amit mi nem tetszik.

De függetlenül annak okától, pszichiáter Virginia Sadock, MD, mondja előbb vagy utóbb megtörténik, hogy mindenki – és néha a legjobb megoldás az, hogy ne törődj vele.

Nagyon bothersom; Egy kis nuisanc; nem zavaró

“Ha a test teszi egy kicsit Blurp vagy felvillanás hogy váratlan, ez tényleg OK hogy figyelmen kívül hagyja, és folyamatosan csinálja, amit csinál. Nem mindig kell ismernünk minden gyomor morgás vagy ásít egy magyarázat”, mondja Sadock egy klinikai pszichiátria professzora a New York Egyetem School of Medicine, New York City.

De mi van, ha csak nem hagyhatja figyelmen kívül azt? Sadock mondja elismerik Röviden és kész.

“Csak azt mondják,” Elnézést. ” Nincs szükség, hogy menjen be magyarázatokat, “mondja.

Mégis, ezek közül néhány kínos problémákat el lehet kerülni, míg mások lehet ellenőrizni, illetve legalább egy bizonyos mértékben.

Persze, általában ezek kisebb kellemetlenségek, de ha a tünetek az új, tartós, egyre rosszabb, vagy más tünetekkel, akkor meg kell, hogy ellenőrizni az orvos.

Az alábbiakban egy útmutató, hogy az öt leggyakoribb kínos test problémák, okaik, és néhány gyors tipp, hogy mit lehet tenni velük.