gyerekek hangulatok: tippek szülőknek a stressz oldásában

Úgy tűnhet, túl fiatal ahhoz, hogy egy csomó probléma, de óvodások is kap hangsúlyozta. Amikor a dolgok nem működnének, akkor nem vagyunk elégedettek. Ez akkor általában a barátságot és az iskola.

Nem akar vásárolni a gyerek boldogsága. Azt szeretnénk, hogy nekik készségeket, amelyek segítik őket leküzdeni a szomorúság vagy a düh, “mondta Kristy vanMarle, PhD, egyetemi adjunktus a pszichológiai tudományok, a University of Missouri – Columbia. “Nem akarjuk, hogy hozzon létre a gyerekek, akik mennek a hűtőhöz, hogy foglalkozik a letdowns az életben.

Doing, hogy vezethet egészségtelen súlygyarapodás és életre szóló érzelmi evés.

Próbálja ki ezeket az egészséges megoldások helyett

1. Játék együtt. Amikor a gyermek felbosszantott egy rossz barát az iskolában, több időt velük. “A gyerekek nagyon jól megélnek a rendelkező érzékeny, gondoskodó figyelmet a szüleiktől,” mondja vanMarle. Ez lehetővé teszi, hogy tudom, hogy ők szeretett és különleges.

Az egyik legjobb módja, hogy a játék csinál valami aktív. Sétáljon vagy lovagolni kerékpárok együtt. Tanítsd meg nekik, hogy a testmozgás szegélyek stressz és jól érzi magát.

2. Beszélj ki. A gyerekek ebben a korban gyakran egy kemény ideje üzembe szavakat érzéseiket. Lehet, hogy nem lesz képes megmondani ők “csalódott”, vagy “csalódott”. Ők csak tudják, hogy nem vagyunk elégedettek.

Lehet, hogy segítsen nekik kifejezzék érzéseiket. Próbáld ki: “Úgy tűnik, hogy szomorú, mert Morgan nem ülni ebédnél.” Vagy: “Fogadok, hogy megsértettem az érzéseit, amikor Zach nem érted, hogy legyen a partnere.

Mint szülő, ezért fontos, hogy ne bagatellizálni a gyerekek érzelmeit, “mondja. “Ha a gyerekek azt mondják, ők szomorú vagy félnek, vagy őrült, ez fontos, hogy üljön le, és beszélni róla. Ez igazolja az érzéseiket, és teszi őket észre, hogy van támogatás.

Aztán beszélni, mi a gyerek tehet hogy jobban érzi magát ebben a helyzetben a következő alkalommal, ülj vagy játszani valaki mással. Akkor hadd tudja, hogyan tudnak jobban érzi magát most: “Menjünk sétálni együtt.” Tanítsd meg nekik, hogy a mozgó testük segítségével azokat jobban érzi magát.