elveszíti a baba súlya: 7 diéta hibák után terhesség

Mint egy új anya, hogy újra formába időt vesz igénybe. A legtöbb nő szüksége mintegy 6 hét felét elveszíti a baba súlya, és több hónap istállót a többit.

Ha készen áll a kezdéshez, naponta legalább 1800 kalóriát naponta. Ha ápolási, adjunk hozzá 500 több kalóriát, hogy az. A testmozgás, akkor elveszíti legfeljebb 1 font egy hétre.

Ön is segíthet magát ezek elkerülése gyakori buktatókat, amelyek megnehezítik, hogy elveszíti, hogy a terhesség súlyát.

Akarta elveszíteni a súlyát gyors meghatározza Önt, hogy a döntéseket, amelyek elősegítik a gyors eredmények felett tartós eredményeket.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Például, akkor hajlamos lehet egy hóbort, mint eszik semmit, de a grapefruit. Majd lefogy, de drasztikus diéta visszaüthet. Te valószínűleg szerezni az egészet újra, amikor elkezd enni rendesen újra.

A megoldás: Ragaszkodjon a tervet, hogy szállít tartós eredményeket, ha tovább tart, mint szeretné. Az orvos vagy a dietetikus segítségével felvenni a fogyás tervet, amely megéri azt az időt.

Figyelmen kívül hagyja híresség anyukák, akik úgy tűnik, hogy elveszítik a baba súlya egy éjszakán át. Gyakran bérlet oktatók és szakácsok, hogy segítsen nekik együtt. Továbbá, van egy jó esély arra, hogy azok egyes súlyleadást nem egészséges.

A fix: Csak a saját test. Ne gyakoroljon nyomást magad, hogy néz ki valaki mást. Arról van szó, az egészség és mi a jó neked, nem tart lépést a csillagocska, akinek az élete nagyon más, mint a tiéd.

Első néhány shut- szem kemény, ha a kicsi támaszkodik éjjel-nappal. Alvás és súly kapcsolódik, mégis.

Között az új anya tanult, akik aludtak 5 órát éjszaka vagy kevesebb nagyobb valószínűséggel legalább még 11 fontot veszít mire a babák voltak éves, mint az anyukák, akik aludtak 7 órát éjszaka.

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?

A megoldás: ki minden lehetőséget, hogy aludni. Jobban fogod érezni magad, és ez segít a fogyásban. Kérdezze a gyermekorvos vagy alvási edző tanácsát.