elkényezteti az édesszájú

Nézzünk szembe a tényekkel: Szinte mindannyian egy gyenge pont néhány édes élvezet. Mindegy, hogy csokoládé, fagylalt, sütemény, torta, vagy fánkot, az élet lenne elég rohadt bla nélkül élvezet időről időre. És mi nem beszélünk próbál becsapni magát azt gondolni, egy bébi répa valójában egy Snickers bar. Beszélünk az igazi cucc.

Az első jótanács kell követnie, mondja Elizabeth Somer, MA, RD, a szerző 10 szokások rendetlenség a nők étrendjébe, a “Dump zsírmentes desszertek.”

“Uncia uncia, a legtöbb zsírmentes desszertek ugyanolyan kalória-gazdag, mint a magasabb zsírtartalmú változat,” mondja Somer. “És még ha alacsony cal, akkor nem, hogy magát a lábát fel eszik egy egész doboz.”

Sokunk számára, kísértés olyan csokoládé, annak ellenére, hogy kalóriát és hajlamosak kiváltani gyomorégés. A megoldás mind a diéta és a gyomorégés? Gondolj kicsi, de zamatos.

Ha ez a csokoládé te vágy, akkor semmi, de a csokoládé fog tenni, mondja Somer. Azt javasolja, felvágják bármilyen gyümölcs tetszik – eper, banán, ananász, dinnye és jó döntéseket hozni -, majd merülő a darabokat csokoládésziruppal (mártjuk, ahelyett, öntés, segít megőrizni a fogantyú a kalória). Ez adja meg a csokoládé íze szeretné a tápértéke a gyümölcs.

Azt is kényeztesse csokoládé fantázia, Somer mondja, egy bögre forró csokoládé (készült kiváló minőségű kakaót vagy csokoládét, nem a por instant fajta), vagy egy pár Mallomars (ezek csokoládés mályvacukor cookie-k, csak szeptemberétől kapható a március – vásárolni előre, és tegye a hűtőbe vagy fagyasztóba, így lovagolni ki a forró nyári hónapokban, amikor a cookie-k nem gyártják).

Vagy próbáljon ki egy négyzet vagy két krémes sötét (szemben a tej) csokoládé, mint a Dove, ami nem csak a kielégítő, de gazdag antioxidánsokban is, mondja Cindy Moore, MS, RD, rendező táplálkozás terápia A Cleveland Clinic. Néhány (és ez azt jelenti, csak néhány – olvassa el a címkét az adag) Hershey csókja vagy miniatűr Hershey bár is etetni a csokoládé fix kisiklás nélkül a diéta.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves