álmatlanság alatt ikrek a terhesség

Emlékszel, amikor használják, hogy állítsa le a hálószoba világos és drift jobb aludni? Most, hogy terhes, egyre nyolc-kilenc egyenes óra boldog álom tűnhet, mint egy távoli álom.

Ha ez nem a zsémbes nyomást a húgyhólyag, ami tartja ébren, akkor ez a gyötrő hátfájás vagy lábgörcs, vagy a puszta képtelenség, hogy kényelmes az ágyban, hogy ha egyszer gyengéden ringatta, hogy aludni.

Mi teszi a terhesség álmatlanság még nehezebb kezelni? Ez annak tudatában, hogy most van itt az idő, amikor meg kell aludni a legjobban. Miután a baba megérkezik, egy jó éjszakai pihenés lesz még nehezebb találni.

Miért, hogy olyan sok alvászavar a terhesség alatt? Tudod, hogy a felelősséget

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Fontos, hogy foglalkozzon a terhesség álmatlanság. A szervezetnek szüksége van pihenésre most, hogy törődik a növekvő baba. Plusz, az alváshiány teheti meg nagyobb valószínűséggel van egy hosszabb munka és a császármetszés szállítás. Azt is, hogy még több sebezhető a depresszió után szállítani. Kezeletlen alvási apnoe is vezethet terhességi komplikációk, mint például a magas vérnyomás, és az alvás problémák a csecsemők a születés után.

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?