alacsonyabb kalóriatartalmú nyári gyorsétterem csákány

Ez nyáron, és az élő állítólag könnyű. Tehát az utolsó dolog, amit akarok tölteni egy csomó időt a konyhában, nem igaz?

Caramel Jeges kávé, eredeti Jeges kávé és vanília Jeges kávé készült francia pörkölt kávé, 2% alacsony zsírtartalmú tej, ízesített szirupok: Mintegy 110 kalória, 2 g zsír, 18 g szénhidrát, 4 g fehérjét tartalmaz 16 dkg szolgáló ; Frissen főzött jeges tea (édesítés). A 20 uncia adag tartalmaz mindössze 5 kalóriát tartalmaz.

Jeges zsírmentes latte cukormentes vanília szirup: 50 kalória, 0 g zsír, 14 g szénhidrát, és 5 gramm fehérjét 16 dkg kiszolgálása; Jeges Latte a cukormentes vanília szirup, készült teljes tej: 90 kalória, 5 g zsír, 16 g szénhidrát, és 5 gramm fehérjét 16 dkg kiszolgálása; Iced zsírmentes Latte: 60 kalória, 0 g zsír, 9 g szénhidrátot, és 6 gramm fehérje; Iced zsírmentes Mogyoró latte: 60 kalória, 0 g zsír, 9 g szénhidrátot, és 6 gramm fehérjét.

Ha nem akar költeni egy csomó pénzt sem, akkor is találja magát a gyorsétteremben. De mindazok gyorséttermi kalória is a végén, hogy a dolgok nem olyan egyszerű, ha eljön az ideje, hogy beilleszkedjen a nyári nadrág vagy fürdőruha.

A válasz nem feltétlenül lemondani gyorsétterem teljesen. Épp olyan menüpont, több egészséges lehetőségek állnak rendelkezésre.

Például több lánc immár jeges kávé, ami meglehetősen alacsony kalória, ha elkerülhető a cukros szirup és a teljes tej.

Új és érdekes saláták is üti gyorséttermi menük, valamint a Wrap és még több csirke szendvicsek és előételek közül lehet választani.

A legfontosabb, hogy az egészségesebb pakolások van elrendelő grillezett csirke helyett a “ropogós”, és egy könnyebb mártással (mint a méz mustár vagy chipotle BBQ szósz a McDonalds).

Ne feledje, hogy a legtöbb sült csirke szendvics jön május; rendelni őket nélküle, és ha úgy tetszik, adjunk hozzá egy kevés BBQ szósz, vagy mustár az asztalnál.

Tól jeges latte saláták és Wrap, itt van néhány a legjobb nyári gyorsétterem csákány, mind kevesebb, mint 500 kalóriát minden.

Jack in the Box

Mcdonald’s

Szonikus

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves

Rendszeres jeges tea vagy barack vagy málna jegestea vagy diéta zöld tea. A 20 uncia adag mindegyike tartalmaz mindössze 5 kalóriát tartalmaz.