vajúdás és a szülés-munka pozíciók

A legtöbb esetben, akkor nem kell ágyban fekve az egész idő alatt te a munkaerő. (Ha az epidurális vagy bizonyos egészségügyi problémák, akkor lehet, hogy az ágyban.) Kiválaszthatja melyik álláspont a legkényelmesebb. Érdemes lehet járni, ülni egy nagy gumilabda, vagy térdel. A helyzet, hogy úgy érzi a legjobban akkor lehet változtatni, amit mozoghat a munkaerő

Szülés pozíciók toló közé guggolt, fekvő, vagy egy szülő szék, széklet, vagy ágy. Előfordulhat, hogy bizonyos pozíciókban sokkal kényelmesebb, mint mások alatt a toló szakaszban. Beszéljen orvosával vagy a szülésznő a különböző születési pozíciókat, mielőtt a munka elkezdődik.

Besétál; Leanin; ülök; Squattin; Kneelin; Letérdelt, mind a négy; Lefelé térd; Side fekvő

Letérdelt, egyre le a kezét, és térdre, vagy hajoljon rá egy szülő labda segíthet levenni a nyomást a hátad. Ez a pozíció is segíthet hátsó munkaerő; Guggolás segíthet nyomja hatékonyabban Ha a hátán fekszik félig fekvő helyzetben a lábak által támogatott kengyel egy közös szülő helyzetben használják az Egyesült Államokban. Miközben lenyomja, az orvos vagy a szülésznő lehet megragad mögött a térdét, és húzza fel; Feküdt az oldalán akkor hasznos, ha fáradt az a hátán fekszik; Néhány szülő központok használjon szülő széklet vagy a szék alatt toló szakaszban. A szülő szék segíthet szívesebben.