laktóz intolerancia vizsgálatok és eredmények

Ha orvosa úgy gondolja, hogy laktóz intolerancia, ő lesz kérdéseket feltenni a kórtörténetét, és nem a fizikális vizsgálat. Mielőtt a diagnózis, az orvos kérheti, hogy ne tejtermékek egy rövid időre, hogy ha a tünetek javulnak. Azt is kérte, hogy a mintát a széklet. A széklet a személy, aki laktóz intolerancia általában laza vagy vizes. Azt is lehet habos.

A tej jót a testnek, de nem, ha te vagy az egyik az emberek milliói, akik laktóz intolerancia; Ha van, akkor nem tudja megemészteni a természetes cukrot (laktóz nevű) találtak a tej és tejtermékek; Laktóz intolerancia tünetei az árban; Diarrhe; Nause; Bloatin; Stomac; görcs; ga; De vannak olyan módon kezelni laktóz intolerancia, miközben egyre a táplálkozás a tejtermékek.

Küldj be egy linket letölteni az alkalmazást.

Hidrogén kilégzési teszt. Ez a legpontosabb laktóz intolerancia tesztet. A vizsgálat előtt el kell kerülni bizonyos élelmiszerek és gyógyszerek és a cigaretta. Azon a napon a teszt, akkor igyon folyadékot, laktózt, majd lélegezzen be egy gép többször egy pár órát. Ha a hidrogén szint a levegőt magas, akkor lehet, hogy laktóz-intolerancia. Ezt a vizsgálatot általában nem történik a csecsemők és kisgyermekek, mert ez okozhat súlyos hasmenés; Laktóz tolerancia teszt. Ez a teszt méri a vércukorszintjét után enni vagy inni a laktóz. Éjfél után az éjszaka a vizsgálat előtt, akkor nem kell enni, inni semmit. Azon a napon a teszt, akkor igyon folyadékot, laktózt tartalmaz, ami miatt a gáz vagy fájdalom a has. Akkor a vérvizsgálatot végeznek 30 percenként 2 órán át. Ha a vércukorszint nem emelkedik, akkor lehet, hogy laktóz intoleráns. Ez a vizsgálat nem történik meg, akik a cukorbetegség. És ez általában nem történik meg a csecsemők és kisgyermekek számára.

Kérlek várj…