medúza csípése: otthoni kezelés – téma áttekintése

A kiütés és bőrirritáció fordul elő, hogy kisebb medúzák vagy portugál gálya csípések általában elmegy az otthoni kezelést. Seabather a kitörés egy kiütés, amely fejleszti a csípések medúzák vagy tengeri szellőrózsa lárvák. Bár ezek a kiütések bosszantó, hogy nem egy komoly orvosi probléma.

Mert frostni; Fehér foltok a bőrön, amelyek num; Mert fagyás (felszíni vagy mély, bőr, amely fehér vagy szürkés-sárga, és úgy érzi kemény, viaszos, vagy zsibbad, vagy hólyagosodás vagy egyre sötétebb vagy blac; Egyéb tünetek közé tartozik a duzzanat, viszketés, égő érzés, és mély fájdalom a felmelegítés / gyógyulás folyamatot; azonnal orvoshoz, ha úgy gondolja, hogy esetleg fagyás.

Medúza vagy portugál gálya csípések okozhat hólyagok vagy apró, sekély sebek (fekélyek). A bőr a helyszínen a csípések tűnhet sötét vagy kékes lila. Gyógyító eltarthat több hétig. Állandó hegek előfordulhat a helyén egy szúrás.

Sebek általában gyógyul, orvosi ellátás nélkül. Sebek meg kell tisztítani, 3-szor naponta, és borított vékony réteg antiszeptikus kenőcs. De amikor egy mély seb alakul ki, akkor orvosi kezelésre lehet szüksége, hogy segítsen a fájó gyógyítani, és a fertőzés megelőzésére.

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.