lágyéksérv-mikor kell hívni az orvos

Azonnal orvost kell hívni, ha

Lyukas bél szindróma “azt mondta, hogy a tünetek, beleértve a felfúvódás, gáz, görcsök, ételérzékenységek, és fájdalom. De ez valami olyan orvosi rejtély;” A MD álláspontja, hogy ez egy nagyon szürke terület “, mondja gasztroenterológus Donald Kirby, MD, a Center for Human Nutrition a Cleveland Clinic. “az orvosoknak nem ismeri eléggé a bélben, ami a legnagyobb immunrendszer szerv. €; lyukas bél szindróma” nem egy diagnózis tanítják az orvosi egyetemen. Ehelyett “lyukas bél tényleg …

Beszéljen orvosával, mielőtt visel fűzőt, vagy rácsos egy sérv. Ezek az eszközök nem ajánlott kezelésére sérvek, és néha több kárt okoznak, mint hasznot.

Éber várakozás az az időszak, amely alatt Ön és orvosa figyelje a tünetek, vagy állapot, de ha nem kap orvosi kezelést. Ha nem biztos abban, hogy ágyékon izomhúzódás vagy sérv, éber várakozás otthoni kezelés 1-2 hétig megfelelő. Ha a fájdalom, hogy növekszik vagy súlyos, nyilvánvaló dudor, vagy bizonyított bél elzáródás vagy húgyúti tünetek, forduljon orvoshoz, hogy értékelni.

A gyermek egy lágyéksérv, amelyet nem lehet tolni a has enyhe nyomás; Ön vagy gyermeke egy lágyéksérv és tünetek fulladás, például émelygés, hányás, láz, érzékenység, és súlyos görcsös fájdalom a lágyéki területen. Ezek a tünetek azt jelentik, hogy a bél elvesztette vérellátást.

Éber várakozás nem megfelelő a csecsemők és gyermekek, akik lágyéksérv.

Ön és orvosa tudja eldönteni, hogy kell a műtét, hogy rögzítse a sérv, vagy ha tud várni. Ha a sérv nem zavar, akkor valószínűleg várni, hogy a műtét.

A következő egészségügyi szakemberek tudják diagnosztizálni egy lágyéksérv

Egy általános sebész vagy gyermek sebész tapasztalattal rendelkező lágyéksérv javításra lesz szükség, hogy végre sérvműtét műtét.

Ahhoz, hogy felkészüljenek a találkozó, így a legtöbbet a találkozó.

A csecsemő határozott csomót a lágyéki területen; Ön vagy gyermeke ajánlatot dudor a lágyéki vagy herezacskó, akkor is, ha a dudor eltűnik, amikor lefekszik; Ön vagy gyermeke növekvő lágyéki diszkomfort vagy fájdalom. A kellemetlen érzés növelhető hajlítással vagy emelés és meghosszabbíthatják a herezacskóba.

Internis; Family Medicine docto; Pediatricia; Mentők docto; Surgeo; Nurse practitione; orvos asszisztens