hogyan csontkovácsok kezelésére hátfájás, előnyeit és kockázatait

Pain Management Trends

Az emberek között keres hátfájás enyhítésére alternatíva, a legtöbb választani kiropraktika kezelés. Mintegy 22 millió sokan a világon látogatás csontkovácsok évente. Közülük 7,7 millió, illetve 35%, keresik mentesség hátfájás különböző okok, balesetek, sportsérülések, és izomhúzódás. Egyéb panaszok közé tartozik a fájdalom a nyak, kar és a láb és a fejfájást.

Megtanulják az igazságot a hátfájás okai és kezelések

Csontkovácsok használni gyakorlati gerinc manipulációt és más alternatív gyógymódok, az elmélet az, hogy megfelelő beállítását a szervezet mozgásszervi szerkezete, különösen a gerinc, lehetővé teszi a szervezet öngyógyító nélkül műtét vagy gyógyszeres kezelés. Manipuláció visszaállítására használt mobilitás ízületek korlátozott szöveti sérülés okozta trauma, például csökken, vagy ismétlődő stressz, például ülve nem megfelelő háttámlával.

Kiropraktika elsődlegesen a fájdalomcsillapítás alternatív izmok, ízületek, csontok és a kötőszövet, mint a porc, szalagok és az inak. Ez néha együtt használható a hagyományos orvosi kezelést.

Kezdőbetűi “DC” azonosítani csontkovács, akinek az oktatás általában tartalmaz egy egyetemi diplomát és négy év kiropraktika főiskolán.

A csontkovács első vesz kórtörténet, elvégzi a fizikális vizsgálat, és használhatja laboratóriumi vizsgálatokra vagy képalkotó diagnosztikai annak megállapítására, hogy a gyógyszer megfelelő a hátfájás.

A kezelési terv magában egy vagy több kézi beállításra, amikor az orvos manipulálja az ízületek, a kontrollált, hirtelen erő javítása tartomány és mozgási minőség. Sok csontkovácsok is bele táplálkozási tanácsadás és gyakorlat / rehabilitáció a kezelési tervet. A célok közé tartozik a kiropraktika ellátás helyreállítása, a funkció és a sérülések megelőzéséről mellett hátfájás enyhítésére.

Spinal manipuláció és a kiropraktika ellátás általában tekinthető biztonságos, hatékony kezelés az akut derékfájás, típusát hirtelen kár, hogy az eredmények a mozgó bútorok vagy egyre kezelni. Akut hátfájás, ami sokkal gyakoribb, mint a krónikus fájdalom, nem tart tovább, mint hat hét, és általában jobb lesz saját.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a kiropraktika hasznos kezelésében nyaki fájdalom és fejfájás. Ezen túlmenően, az osteoarthritis és a fibromyalgia reagálhat a mérsékelt nyomás egyaránt használt csontkovácsok és a szakemberek a mély szöveti masszázs.