gyümölcscentrifuga: mennyire egészséges ez?

Készen arra, hogy a préselés egy örvény? Ez egy egyszerű módja annak, hogy minél több gyümölcsöt és zöldséget a diéta.

Mielőtt elkezded, akkor tudnia kell, egy pár dolgot, hogy mit lehet várni gyümölcscentrifuga érted, és mi csak hype.

“Ha nem nagy a gyümölcsöt és zöldséget, ez egy jó módja, hogy őket.” – Jennifer Barr, RD

“Ha nem nagy a gyümölcsöt és zöldséget, ez egy jó módja annak, hogy őket”, mondja dietetikus Jennifer Barr, RD, Wilmington, DE. Meg kell még enni gyümölcsöt és zöldséget is, mondja Manuel Villacorta, RD, alapítója evés Szabad egy testsúlycsökkentő program.

Célja, hogy enni két egész gyümölcsöt és zöldséget 3-4 naponta. Választani őket, különböző színekben, így kap egy jó mix a vitaminok és ásványi anyagok, Barr mondja.

Amikor levet, ha nem kap a szál, ami az egész gyümölcsöt és zöldséget. Préselés gépek kivonat a lé, és hagyja maga mögött a cellulóz, amely rost.

Szóval ne hagyd ki a szál, akkor adjunk hozzá néhány cellulóz vissza a lé vagy használja a főzés.

Barr hozzáadja muffin tésztát, vagy hogy húsleves főzés leves, rizs és tészta. Ez a “megy a további lépés, hogy megerősítsék az étkezés,” mondja.

Gyümölcscentrifugák költséges lehet, kezdve a $ 50 és $ 400-ig. Egyes drágább facsaró lebontják a sok gyümölcs őrléssel a mag, a bőrét, és a magvak, Barr mondja.

Lehet, hogy nem kell egy facsaró gép, hogy a gyümölcslé. Használhatja a turmixgép a legtöbb egész gyümölcsöt vagy zöldséget, hogy a szál. Adjunk hozzá vizet, ha túlságosan sűrű, Villacorta mondja. Azt akarja, hogy távolítsa el a magvakat és kérgét, és néhány bőrt.

Ha a lé kész, akkor a legjobb, hogy igya meg ugyanazon a napon teszi, az élelmiszer-biztonság. Mosson turmixgépben vagy juice gép alaposan, így készen áll a következő tétel.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …