horsemint: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Bergamote Sauvage, Menthe de Cheval, Monarda lutea, Monarda punctata, Monarde PonctuĂe, Pettyes Monarda, ThĂd’Oswego, ThĂde Pennsylvania, Wild bergamott.

Horsemint egy növény, amely egy keserű íz és a szaga egy kicsit, mint a kakukkfű. A leveleit használják, hogy a gyógyszert; Az emberek horsemint az emésztési problémák, beleértve a gáz. Női vigye kezdeni a menstruációs ciklus, illetve kezelésére fájdalmas időszakokat. Horsemint is használják, mint egy stimuláns.

Nincs elég információ, hogy hogyan horsemint működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Emésztési problémák; Bélgázok (felfúvódás); Fájdalmas vagy rendellenes menstruáció (dysmenorrhoea); Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát horsemint e célra.

Nem ismert, hogy ha horsemint biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: nem biztonságos, hogy horsemint ha terhes. Lehet kezdeni a menstruáció, és, hogy okozhat vetélést. Nincs elég információt tudni, hogy biztonságos-e használni horsemint ha szoptat -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk HORSEMINT interakciók

A megfelelő adag horsemint számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok horsemint. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

McGuffin M, Hobbs C, Upton R, Goldberg A szerk. Herbal Products Association Botanikus Safety Kézikönyv. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC 1997.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió