szalmavirág: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Közös bokros Everlasting, örök virág, Gnaphale des Sables, Boglárka, Helichrysum arenarium, Herbe curry, szalmavirág des Dunes, szalmavirág des Sables, Perlière des Sables, Pluma de Príncipe Siempreviva del Monte, sárga szemérmes W ..; See All nevek közös bokros Everlasting, örök virág, Gnaphale des Sables, Boglárka, Helichrysum arenarium, Herbe curry, szalmavirág des Dunes, szalmavirág des Sables, Perlière des Sables, Pluma de Príncipe Siempreviva del Monte, sárga szemérmes Weed; elrejtése nevek

Immortelle egy növény. A szárított virág használják, hogy a gyógyszert; Az emberek szalmavirág a máj és az epehólyag betegségek, köztük az epekő kísérő görcsök. Azt is használják kezelésére gyomorpanaszok (diszpepszia), étvágytalanság, és folyadék-visszatartás, serkentik az epe áramlását, és a harcot a baktériumok; Legyen óvatos, hogy ne keverjük össze szalmavirágok homokos örök (Helichrysum angustifolium), vagy halhatatlan (Asclepias Asperula).

Nincs elég információ, hogy hogyan szalmavirágok működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Az epekövek és egyéb epehólyag problémák; Májbetegségek; Gyomorpanaszok (diszpepszia); Étvágytalanság; Stimuláló epe áramlását; Harc a baktériumok; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát szalmavirág e célra.

Nincs elég információ tudni, szalmavirág biztonságos; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata szalmavirág terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; Az epekövek: Immortelle okozhat hasfájást (gyomorgörcs) az emberek epekő; Blokkolt epevezeték: Ne használja szalmavirágok ha blokkolt epevezeték, mert szalmavirág esetleg serkentik az epe; Allergia parlagfű, százszorszép, valamint a kapcsolódó berendezések: Immortelle okozhat allergiás reakciót, akik érzékenyek a Asteraceae / Compositae növény család. A család tagjai közé parlagfű, krizantém, körömvirág, százszorszép, és még sokan mások. Ha allergiás, mindenképpen kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt szalmavirág.

Jelenleg nincsenek információk IMMORTELLE interakciók

A megfelelő adag szalmavirág számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok szalmavirág. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Leung AY, Foster S. Encyclopedia of Common természetes anyagokat használt élelmiszer, drogok és kozmetikumok. 2nd ed. New York, NY: John Wiley & Sons, 1996.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió