lézeres műtét glaucoma: előnye és hátránya – téma áttekintése

Lézeres műtét használ egy nagyon fókuszált fénysugár vágni, lebontják, vagy a szövetek elpusztítására. Az orvosok lézeres műtét, amikor gyógyszerekkel nem lehet kordában által okozott vakság glaucoma. Lézeres műtét történik gyakrabban, mint a hagyományos műtét a glaukóma. De ismételt lézeres eljárások vezethet hegesedés.

Kevesebb vérzés; Kevesebb kárt szöveteket; Az a képesség, hogy a legtöbbet lézeres eljárások nélkül az érintett személynek kell a kórházba.

Rövid ideig tartó gyulladás a színes része a szem (írisz); Vérzés a szemben; Zavarossága egyértelmű burkolás (cornea) az írisz. Ez általában nem tart sokáig; Elzáródása a vízelvezető szöget, amikor a szaruhártya és a szivárványhártya összeragadnak; Fájdalom; Csökkent látás.

Gyors! Tegye a kezét a fejére. Vannak a szemüveg ott? Ragadd meg a nyak – ezek lelógó ott? Most, tartsa a villanyszámlára négy lába az arcáról, és próbálja olvasni …; Üdvözöljük a midlife változata Simon Says, szinte univerzális ismert állapot öregkori ami lefordítja nagyjából “idős szem” (mintha a szarkalábak nem volt elég). Ez általában kezdődik a korai 40-es, mint a lencse a szem megmerevedik, elveszíti képességét, hogy koncentrálni, és megnehezíti, hogy tárgyakat …

A leggyakoribb szövődmény lézeres műtét glaukóma megnövekedett nyomás a szemben. A nyomás lehet normális után lézeres műtét, de akkor is meredeken emelkedik belül 1-4 óra, különösen olyan betegeknél, akiknek súlyos glaucoma. Az orvos adhat szemcsepp gyógyszert műtét előtt és után, hogy megakadályozza ezt a komplikációt. Egyéb szövődmények lehetnek

Mielőtt lézeres műtét, gyógyszer, hogy zsibbad a szemet lehet alkalmazni, hogy a szem közvetlen (helyi érzéstelenítő) vagy injektált a szemgolyó mögött (retrobulbaris anesztézia). Vannak, akik úgy érzik, a meleg- a szemben a lézeres műtét.

A fő hátránya a lézeres műtét a glaukóma, hogy ez nem mindig alacsonyabb nyomás a szemben.