hazai jogorvoslati rovarcsípések és csípések, pókcsípés

A legtöbb harapás és csípések fog gyógyítani saját nélkül látogatás egy orvos. Van néhány dolog, amit tehetünk, hogy enyhíti a fájdalmat és a viszketést és a fertőzés megelőzésére egy harapás vagy szúrás.

Távolodjon el a szúró vagy harapó rovarok. Méhek figyelmezteti többi méh, így nagyobb a valószínűsége, hogy csíp; Továbbra is a nyugodt és csendes, mint lehetséges. Mozgás növeli a terjedését a méreg a véráramban; Ha már megcsípte egy méh és a rúd, még a bőr, távolítsa el a rúd a lehető leggyorsabban; Ha már megcsípte a kar vagy láb, csökkentse a végtag idején a szúrás, hogy lassú terjedésének méreg. Néhány órával később, ha duzzanat van jelen, akkor emeli a végtag, hogy segítse a duzzanat csökkentésére; Érintkezés után cicus hernyó, vegye letört tüskék helyezi ragasztószalag vagy kereskedelmi arc héja területe fölött a kapcsolatot, és húzza le; Ha már megcsípte egy skorpió, orvoshoz azonnal. Van egy most egy gyógyszert (ellenszere) skorpió csípése.

Alkalmazza jégtakaró egy harapás vagy szúrás 15-től 20 percig óránként egyszer az első 6 órában. Ha nem használja a jég, tartsa hűvös, nedves ruhával a harapás vagy szúrás akár 6 órán keresztül. Mindig tartsuk ruhával között a bőr és a jégtakaró. Ne alkalmazzunk jég hosszabb, mint 15-től 20 percig egy időben. Ne aludjon el a jég a bőrt; Emeli a terület a harapás vagy szúrás csökken duzzanat; Próbáld meg egy recept nélkül kapható gyógyszert enyhítésére viszketés, bőrpír és duzzanat. Ügyeljen arra, hogy kövesse a recept nélkül kapható gyógyszer óvintézkedések; Antihisztamin szájon át, mint Benadryl vagy Klór-Trimeton, segíthet enyhíteni a viszketést, bőrpírt és duzzanatot. Ne adja antihisztaminok, hogy a gyermek kivéve, ha már ellenőrizte az orvos először; A permet helyi érzéstelenítő tartalmú benzocaine, mint például Solarcaine, segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha a bőr reagál a spray, ne használja azt; A hidrokortizon 1% krém vagy testápoló kalamint a bőrre segíthet enyhíteni a viszketést és bőrpírt. Megjegyzés: Ne használja a krémet évesnél fiatalabb gyermekek életkora 2, hacsak orvosa nem tanácsolja. Ne használja a végbél vagy a hüvelyi terület alatti gyermekek 12 éves korig, hacsak orvosa nem tanácsolja.

Fájdalom, viszketés és duzzanat

Beszéljen a gyermek kezelőorvosával, mielőtt visszatért között oda dózisú paracetamol és az ibuprofen. Amikor bekapcsoljuk a két gyógyszer, van esély a gyermek lesz túl sok gyógyszer.

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.