krill olaj, omega-3 zsírsavak, DHA, EPA

Krill olaj származik krill, apró garnéla-szerű lények élnek, nagyon hideg óceáni vizeken. Tanulmányok azt mutatják, hogy a krill olaj esetleg egészségügyi előnyei hasonlóak a halolaj.

Krill olaj tartalmaz EPA-t és DHA-t, az ilyen omega-3 zsírsavak a halolajban, bár általában kisebb mennyiségben. A hatások a krill olaj nem kutatták olyan alaposan, amennyire azok a halolaj. De néhány előzetes vizsgálatok arra utalnak, hogy a krill olaj lehet kiváló valamilyen módon. Krill olaj talán jobban szívódik fel a szervezetben, mint a halolaj.

Egy kisebb tanulmány megállapította, hogy a krill olaj, mint omega-3 zsírsavak általában javíthatná a rheumatoid arthritis és osteoarthritis tünetek, például fájdalom, merevség, és funkcionális károsodást. Azt is csökkentette szintjét a C-reaktív protein, a marker a gyulladás a szervezetben, hogy a már összekapcsolt szívbetegség.

Ezen túlmenően, a krill olaj enyhült tüneteket premenstruációs szindróma egy másik kis tanulmány.

ÉN használ kupon; Én vásárlás áruház márka; Azt üzlet akciós; Nem veszem vitaminok és kiegészítők

Mivel egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a zsírsav DHA előnyös lehet egy fejlődő gyermek agya, krill olajat néha a terhes nők, illetve adott a gyermekeknek. Szakértők nem ajánlom ezt, azonban, mivel biztonságosságát vagy hatásosságát krill olaj terhes nők és gyermekek esetében nem igazolták.

A krill olaj egyre népszerűbb, egyes tudósok aggódnak a környezeti hatás nagyszabású krill betakarítás. Krill fontos táplálékforrást sok állat, köztük a bálnák, fókák és a pingvinek és más madarak.

Mivel krill olajat nem elfogadott kezelés, nincs szokásos adag. Beszéljen az egészségügyi szolgáltató, hogy ha krill olaj van az Ön számára.

Az egyetlen forrás krill olaj krill.