otthoni kezelések köszvény

Ha köszvénye van, tudod, hogy a szerencsétlen jelei köszvény fellángolása. Semmit nem lehet tenni, hogy megállítsák a köszvényes roham, ha ez elindul, de vannak dolgok, amit tehetünk, hogy törődik a köszvény heveny fellángolása otthon.

A legtöbb ember a spondylitis ankylopoetica (AS) tudni hátfájás. De más területeken a tested is megduzzad és fájni is; Ez történt a 23 éves Stefanie Gomez. Amikor 15 éves volt -, mielőtt valaha hátfájás – az illesztések a lábujját, boka, térd és megdagadt. Ők lettek piros, meleg, és fájdalmas; Ez elég gyakori az AS első jelenne eltérő helyen a gerinc. Ez különösen igaz azokra az emberekre, akik 16 évnél fiatalabb; Nem volt sokáig Gomez, most egy szociális munkás …

Vannak, akik a köszvény, más néven köszvényes arthritis, mondjuk egy köszvényes roham kezdődik égő, viszkető, bizsergő érzés vagy egy közös talán egy-két órát, mielőtt a köszvény fellángolása kezdődik. Az összefogás egy kicsit merev, vagy egy kicsit fáj. Nem sokkal azután, ezek a figyelmeztető jelek, árulkodó jele, köszvény kezdődik. Ha ismétlődnek a köszvényes rohamok, megtudhatja a szervezet jelzi, hogy a köszvény fellángolása hamarosan kezdődik.

Néha az emberek köszvényes nincs korai jelei, hogy a köszvény heveny fellángolása hamarosan indul. Ezek felébred az éjszaka közepén egy nagyon fájdalmas ízületi.

Amikor a köszvény fellángolása kezdődik, a legtöbb ember a bőrpír, duzzanat, és erős fájdalom, általában egy közös. A leggyakoribb hely a köszvény az alapja a nagylábujj, de előfordulhat más ízületeket, így a könyök, térd, csukló, boka és lábfej.

A fájdalom gyakran annyira erős, hogy fáj, hogy bármi érjen a közös egyáltalán. Sokan azt mondják, hogy a köszvényes csak érezni a lepedő érjen a gyulladt ízület nagyon fájdalmas.

Ha a köszvény már diagnosztizált és orvosa adott Önnek gyógyszert egy köszvény fellángolása, hogy az orvos által felírt, ha tudod, mivel nem egy fellángolása. A legtöbb esetben, hogy valószínűleg amint az első jelei a köszvény kezdődik.